![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Am I really here in your arms Gerçekten burada, kollarında mıyım? This is just like I dreamed it would be Bu tıpkı hayal ettiğim gibi I feel like we’re frozen in time Sanki zamanda donmuşuz, And you’re the only one I can see Ve görebildiğim tek kişi senmişsin gibi. And hey Ve merhaba I've looked all my life for you Tüm hayatım boyunca seni aradım Now you're here Şimdi sen buradasın And hey Ve merhaba I'll spend all my life with you Tüm hayatımı seninle geçireceğim All my life Tüm hayatımı.. And I never really knew how to love Ve nasıl aşık olunur, hiç bilmezdim I just hoped somehow I'd see Sadece ümit ederdim, bir şekilde görürüm diye Oh I asked for a little help from above Yukarıdan biraz yardım istedim Send an angel down to me O da bana bir melek gönderdi And hey Ve merhaba I've looked all my life for you Tüm hayatım boyunca seni aradım Now you're here Şimdi sen buradasın And hey Ve merhaba I'll spend all my life with you Tüm hayatımı seninle geçireceğim All my life Tüm hayatımı.. I never thought I could feel a love so tender Aşkı bu kadar içten hissedeceğimi hiç düşünmemiştim I never thought I could let those feelings show Hislerimi açıkça göstereceğimi hiç düşünmemiştim But now my heart is on my sleeve Fakat şimdi kalbim apaçık ortada And this love will never leave Ve bu aşk (bizi) asla terketmeyecek I know I know Biliyorum.. And hey Ve merhaba I've looked all my life for you Tüm hayatım boyunca seni aradım Now you're here Şimdi sen buradasın And hey Ve merhaba I'll spend all my life with you Tüm hayatımı seninle geçireceğim All my life Tüm hayatımı..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
şarkı güzel be abii.. valla sözleri de pek boş değilmiş.. tamam nakarat kısmı şarkıda çok tekrarlanıyo ama gerisi de iyiymiş bencee.. ellerin dert görmesin cemalimm.. zaten ne varsa sende var bi de seçilde.. bi de böyle eski muhteşem şarkılarda gerisi yalan ![]() ![]() ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |