![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
This was never the way I planned Bu planladığım şey değildi Not my intention Niyetim değildi I got so brave, drink in hand Çok cüretkarlaştım, elimde içki Lost my discretion Sağduyumu kaybettim. It's not what, I'm used to Alışkın olduğum bir şey değil Just wanna try you on Sadece seni denemek istiyorum I'm curious for you Seni merak ediyorum Caught my attention Dikkatimi çektin I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti, The taste of her cherry chap stick Kırmızı rujunun tadı. I kissed a girl just to try it Bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it Umarım erkek arkadaşım önemsemez It felt so wrong Çok yanlış bir histi It felt so right Çok doğru bir histi Don't mean I'm in love tonight Aşık olduğum anlamına gelmez I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti I liked it Hoşuma gitti No, I don't even know your name Hayır, daha adını bile bilmiyorum It doesn't matter, Önemli değil. You're my experimental game Sen benim deneysel oyunumsun Just human nature, İnsan doğası işte It's not what good girls do Bu iyi kızların yapacağı birşey değil Not how they should behave Davranışlarına uygun değil My head gets so confused Kafam çok karışıyor Hard to obey Söz dinlemek çok zor I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti, The taste of her cherry chap stick Kırmızı rujunun tadı. I kissed a girl just to try it Bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it Umarım erkek arkadaşım önemsemez It felt so wrong Çok yanlış bir histi It felt so right Çok doğru bir histi Don't mean I'm in love tonight Aşık olduğum anlamına gelmez I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti I liked it Hoşuma gitti Us girls we are so magical Biz, kızlar çok büyüleyiciyiz Soft skin, red lips, so kissable Yumuşak ten, al dudaklar,öyle öpülesi.. Hard to resist so touchable Dayanmak çok güç, öyle dokunulası Too good to deny it İnkar etmek için fazla güzel Ain't no big deal, it's innocent Büyütülecek birşey değil, gayet masum.. I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti, The taste of her cherry chap stick Kırmızı rujunun tadı. I kissed a girl just to try it Bir kızı öptüm, sadece denemek için I hope my boyfriend don't mind it Umarım erkek arkadaşım önemsemez It felt so wrong Çok yanlış bir histi It felt so right Çok doğru bir histi Don't mean I'm in love tonight Aşık olduğum anlamına gelmez I kissed a girl and I liked it Bir kızı öptüm ve hoşuma gitti I liked it Hoşuma gitti
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |