![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
i woke up early this morning around 4 am bu sabah saat 4 gibi erkenden uyandım with the moon shining bright as headlights on the interstate ay, otobandaki arabaların farları gibi ışıldarken.. i pulled the covers over my head and tried to catch some sleep yorganla kafamı örtüp, biraz uyumaya çalıştım but thoughts of us kept keeping me awake ama 'biz' düşünceleri beni uyanık tutmaya devam etti ever since you found yourself in someone else's arms sen kendini başkasının kollarında bulduğundan beri i've been tryin' my best to get along buna alışmak için elimden geleni yaptım but that's ok ama önemli değil there's nothing left to say, but söylenecek başka söz yok, ama.. take your records, take your freedom yıllıklarını/albümlerini ve özgürlüğünü al götür take your memories i don't need 'em hatıralarını al götür, bana lazım değil take your space and take your reasons yerini ve sebeplerini al götür but you'll think of me ama beni düşüneceksin and take your cat and leave my sweater ve kedini de al ve süeterimi bırak 'cause we have nothing left to weather çünkü solacak hiçbirşeyimiz kalmadı in fact i'll feel a whole lot better aslında çok daha iyi hissedecek olsam da but you'll think of me, you'll think of me beni düşüneceksin, beni düşüneceksin i went out driving trying to clear my head kafamı dağıtmak için araba sürmeye çıktım i tried to sweep out all the ruins that my emotions left hislerimden arda kalan tüm yıkıntıları süpürmeye çalıştım i guess i'm feeling just a little tired of this sanırım bundan biraz yoruldum, and all the baggage that seems to still exist ve tüm bu yükten, halen var gözüken.. it seems the only blessing i have left to my name görünen o ki; benim adıma kalan tek iyi şey, is not knowing what we could have been ne olabileceğimizi bilmemek, what we should have been ne olmamız gerektiğini bilmemek so... o yüzden.. take your records, take your freedom yıllıklarını/albümlerini ve özgürlüğünü al götür take your memories i don't need 'em hatıralarını al götür, bana lazım değil take your space and take your reasons yerini ve sebeplerini al götür but you'll think of me ama beni düşüneceksin and take your cat and leave my sweater ve kedini de al ve süeterimi bırak 'cause we have nothing left to weather çünkü solacak hiçbirşeyimiz kalmadı in fact i'll feel a whole lot better aslında çok daha iyi hissedecek olsam da but you'll think of me, you'll think of me beni düşüneceksin, beni düşüneceksin someday i'm gonna run across your mind birgün aklından geçeceğim but don't worry, i'll be fine ama endişelenme, iyi olacağım i'm gonna be alright herşeyim yolunda olacak while you're sleeping with your pride sen gururunla uyurken, wishing i could hold you tight sana sarılmış olmamı dileyerek, i'll be over you ben seni unutmuş olacağım and on with my life ve hayatıma devam etmiş.. take your records, take your freedom yıllıklarını/albümlerini ve özgürlüğünü al götür take your memories i don't need 'em hatıralarını al götür, bana lazım değil take your space and take your reasons yerini ve sebeplerini al götür but you'll think of me ama beni düşüneceksin and take your cat and leave my sweater ve kedini de al ve süeterimi bırak 'cause we have nothing left to weather çünkü solacak hiçbirşeyimiz kalmadı in fact i'll feel a whole lot better aslında çok daha iyi hissedecek olsam da but you'll think of me, you'll think of me beni düşüneceksin, beni düşüneceksin
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
| eline sağlık cemal valla siz de olmasanız ing. bilmeyenler ((( BEN:muhahaha: ))) ne yapar bilemiyorum yanii valla çok saoll iyi ki varsınız yaa:victory: ellerinizden öpüyorum sizin |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |