![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
Leave Out All The Rest I dreamed i was missing, you were so scared But no one would listen, 'cause no one else cared After my dreaming, i woke with this fear What am i leaving when i'm done here? So if you're asking me, i want you to know When my time comes, forget the wrong that i've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest Leave out all the rest, don't be afraid I've taken my beating, i've shared what i made I'm strong on the surface, not all the way through I've never been perfect, but neither have you So if you're asking me, i want you to know When my time comes, forget the wrong that i've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well Pretending someone else can come and save me from myself I can't be who you are When my time comes, forget the wrong that i've done Help me leave behind some reasons to be missed Don't resent me, and when you're feeling empty Keep me in your memory, leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well Pretending someone else can come and save me from myself I can't be who you are I can't be who you are türkçesi: Beni Hafızanda Tut Özlediğimi düşledim, sen çok korkmuştun, Fakat kimse dinlemeyecekti, çünkü başka hiçkimse endişelenmiyordu. Düşümden sonra, bu korkuyla uyandım, Burada bitmiş olduğumda geride ne bırakıyorum? Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum; Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Beni hafızanda tut, geri kalanı bırak. Geri kalanı bırak, korkma, Darbemi aldım, yaptıklarımı paylaştım, Görünüşde güçlüyüm, fakat tamamen değil, Hiçbir zaman mükemmel olmadım, fakat sen de olmadın. Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum; Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Beni hafızanda tut, geri kalanı bırak. Unutmak, Senin çok iyi saklamayı öğrendiğin yarayı. Rol yapmak, Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. Ben sen olamam.. Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Beni hafızanda tut, geri kalanı bırak. Unutmak, Senin çok iyi saklamayı öğrendiğin yarayı. Rol yapmak, Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. Ben sen olamam.. Ben sen olamam. :17::17:
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
But no one would listen, 'cause no one else cared Fakat kimse dinlemeyecekti, çünkü başka hiçkimse umursamıyordu After my dreaming, i woke with this fear What am i leaving when i'm done here? Düşledikten sonra Mesafe katetdiğimde geride ne bırakacağım korkusuyla uyandım I'm strong on the surface, not all the way through tamamen olmasa bile görünüşte güçlüyüm Leave out all the rest geçmişi geride bırak Forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well Pretending someone else can come and save me from myself Saklamayı çok iyi becerdiğin tüm acıları,başka biri gelip beni kendimden kurtaracakmış gibi davranmayı bırak I can't be who you are ben sen olamam canım paylaşımın için teşekkürler bir iki yerde düzeltme yaptım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |