![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
It's been the longest winter without you Sensiz, en uzun kıştı bu, I didn't know where to turn to Nereye döneceğimi bilemedim. See somehow I can't forget you Görüyorsun, bir şekilde seni unuttum, After all that we've been through Tüm bu yaşadıklarımızdan sonra.. Go in, come in, thought I heard a knock İçeri gir, içeri gel, sanırım kapı tıklaması duydum Who's there? No one, thinking that I deserved it Kim var orada, kimse.. sanırım bunu hakettim Now I realize that I really didn't know Şimdi anlıyorum ki gerçekten bilmiyordum You didn't notice, you mean everything Sen farkına varmadın, herşey demektin Quickly I'm learning to love again Hızla tekrar aşık olmayı öğreniyorum All I know is, I'ma be okay Tüm bildiğim, iyi olacağım.. Thought I couldn't live without you Sensiz yaşayamam sanırdım It's gonna hurt when it heals too, oh yeah Bir yandan iyileşirken canımı da yakacak (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak Even though I really loved you Aslında seni gerçekten sevmiş olsamda I'm gonna smile 'cause I deserve to Güleceğim çünkü bunu hakediyorum (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak How could I turn on the TV Televizyonu nasıl açabilirim, Without something there to remind me? Orada bana hatırlatan birşey olmadan Was it all that easy Bu kadar kolay mıydı, To just put aside your feelings? Hislerini bir kenara atman?.. If I'm dreaming, don't wanna let, hurt my feelings Eğer hayal görüyorsam, hislerimi incitmene izin vermek istemiyorum But that's the path, I believe in Ama inanıyorum ki yol bu And I know that, time will heal it Ve biliyorum ki zaman bunu iyileştirecek You didn't notice, you mean everything Sen farkına varmadın, herşey demektin Quickly I'm learning to love again Hızla tekrar aşık olmayı öğreniyorum All I know is, I'ma be okay Tüm bildiğim, iyi olacağım.. Thought I couldn't live without you Sensiz yaşayamam sanırdım It's gonna hurt when it heals too, oh yeah Bir yandan iyileşirken canımı da yakacak (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak Even though I really loved you Aslında seni gerçekten sevmiş olsamda I'm gonna smile 'cause I deserve to Güleceğim çünkü bunu hakediyorum (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak Since there's no more you and me 'Sen ve ben' yok olduğundan beri It's time I let you go so I can be free Gitmene izin verme zamanı, ben de özgür olabileyim And live my life how it should be Ve hayatımı olması gerektiği gibi yaşayabileyim No matter how hard it is, I'll be fine without you Ne kadar zor olursa olsun, sensiz iyi olacağım Yes, I will Evet olacağım.. Thought I couldn't live without you Sensiz yaşayamam sanırdım It's gonna hurt when it heals too, oh yeah Bir yandan iyileşirken canımı da yakacak (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak Even though I really loved you Aslında seni gerçekten sevmiş olsamda I'm gonna smile 'cause I deserve to Güleceğim çünkü bunu hakediyorum (It'll all get better in time) Hepsi zamanla daha iyi olacak
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |