![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
I can honestly say Dürüstçe söyleyebilirimki you´ve been on my mind Since I woke up today, up today Bugün uyanıncaya kadar aklımdaydın I look at your photograph all the time Fotoğraflarına bakıyorum These memories come back to my life Hatıralar hayatıma geri dönüyor And I don´t mind!! Ama umursamıyorum I remember when we kissed Öpüştüğümüzü unutamıyorum I still feel it on my lips Hala dudaklarımda hissediyorum The time that you danced with me With no music playing Müzik çalmaksızın dans ettiğimiz zamanı hatırlıyorum I remember the simple things Basit şeyleri unutamıyorum I remember 'till I cry Ağlayana kadar yad ediyorum But the one thing I wish I'd forget Ama unutmayı dilediğim birşey var The memory I wanna forget is goodbye... Elveda'nın hatırasını I woke up this morning Bu sabah uyandım And played our song Ve şarkımızı çaldım And through my tears I sang along Ve gözyaşım bitene dek söyledim I picked up the phone and then Put it down Ahizeyi kaldırdım ve sonra geri kapattım Cause I know I´m wasting my time Çünkü zamanımı harcadığımı biliyorum And I don´t mind Ama umrumda değil Suddenly my cell phone's blowing up With your ring tone Birden bire senin aramanla telefonum havalara uçtu I hesitate but answer it anyway Tereddüt ettim ama cevapladım You sound so alone Çok yalnızmış gibi göründün And I´m surprised to hear you say Ve söylediklerin bana süpriz oldu You remember when we kissed Öpüştüğümüzü unutmuyorsun you still feel it on your lips Hala dudaklarında hissediyorsun The time that you danced with me With no music playing Müzik olmaksızın birlikte dans ettiğimizi hatırlıyorsun You remember the simple things Masum şeyleri unutmuyorsun We talked 'till we cried Ağlayana kadar konuştuk You said that your biggest regret En büyük pişmanlığını söyledin The one thing you wished I'd forget saying goodbye Unutmamı dilediğin tek birşeyi,elveda dememi... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bende dinlemedim ama sözleri güzelmiş
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| İşteeee dayımdan 2 aydır istediğim şarkı sonunda geldi:chonk: çok sağolun ya sözler bitirdi beni..şarkı kadar etkileyici hatta daha fazlası:love: teşkür ettim pıtırcığım=) |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |