![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Bu şarkının başLangıcına bitiyorum mükemmeL ötesi ya (: İnsanı harekete geçiriyo hemen (: sözLeride fena değiLmiş:innocent: oh baby dont you know i suffer? -bebeğim acı çektiğimi bilmiyor musun? oh baby can you hear me moan? -bebeğim beni inlemelerimi duymuyor musun? you caught me under false pretenses -beni yanlış yaptığımda yakaladın how long before you let me go? -ne kadar sonra gitmeme izin vereceksin? you set my soul alight -Ruhumu parlak tutuyorsun you set my soul alight -Ruhumu parlak tutuyorsun glaciers melting in the dead of night -buzlar gecenin ölümünde eriyorlar and the superstars sucked into the supermassive -ve yıldızlar karadeliğe doğru çekiliyorlar i thought i was a fool for no-one -kimse için sersem olmadığımı düşündüm oh baby i'm a fool for you -bebeğim senin için sersemliyorum you're the queen of the superficial -sen yüzeyselliğin kraliçesisin and how long before you tell the truth -ne kadar sonra gerçekleri söyleyeceksin you set my soul alight -Ruhumu parlak tutuyorsun you set my soul alight -Ruhumu parlak tutuyorsun glaciers melting in the dead of night -buzlar gecenin ölümünde eriyorlar and the superstars sucked into the supermassive -ve yıldızlar karadeliğe doğru çekiliyorlar supermassive black hole -yoğun kara delik supermassive black hole -yoğun kara delik supermassive black hole -yoğun kara delik |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
googleda çevirdiysen o zaman rahat diyeyim, yanlışlar var. genel manayı yakalamış ama sanattan bir haber bu program. Boşuna demiyolar makina insan yerini tutmuyor diye. in the dead of night, gecenin en sessiz anı demek. you set my soul alight da ruhumu ateşe veriyorsun demek. oh baby can you hear me moan? oh bebeğim, beni inlerken duyuyormusun? you caught me under false pretenses-beni sahte tavır/görünüş altında yakaldın. Aptal google.:6: Öğrensin de gelsin o önce:küs::haha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
kızma google amcaya | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |