![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
I got a pocket, got a pocket full of sunshine Bir cep dolusu günışığım var I've got a love and I know that it's all mine Tamamen bana ait bir aşkım var Do what you want, but you're never gonna break me, İstediğini yap, ama beni kıramazsın Sticks and stones are never gonna shake me Sopalarla ve taşlarla beni sarsamazsın Take me away Al götür beni A secret place Gizli bir yere A sweet escape Tatlı bir kaçış Take me away Al götür beni Take me away Al götür beni To better days Daha iyi günlere Take me away Al götür beni A hiding place Saklanacak bir yere Wish that you could, Yapabilmek isterdin but you ain't gonna own me Ama bana sahip olamazsın do anything you can to control me Beni kontrol etmek için elinden geleni yap There's a place that I go Gittiğim bir yer var, That nobody knows Kimsenin bilmediği, Where the rivers flow Nehirlerin aktığı.. And I call it home Ve orası benim evim And there's no more lies Ve artık yalan yok And the darkness is light Ve karanlık artık aydınlık And nobody cries Ve artık kimse ağlamayacak There's only butterflies Sadece kelebekler var The sun is on my side Güneş benim yanımda Take me for a ride Hadi bir tur atalım I smile up to the sky Gökyüzüne bakıp gülümsüyorum I know I'll be alright Biliyorum iyi olacağım
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |