![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
These words are my own Bu sözler bana ait Threw some chords together, the combination D-E-F Beraber birkaç akor yaptık Its who I am, its what I do, and I was gonna lay it down for you Bu kim olduğum,ne yaptığım ve senin için nelerden vazgeçtiğimdir I tried to focus my attention, but I feel so A-D-D Dikkatimi topladım ama çok ADD hissettim I need some help, some inspiration, but its not coming easily Biraz yardıma ve ilhama ihtiyacım var ama kolay gelmiyor Tryin to find the magic, Sihri bulmaya çalışıyorum Tryin to write a classic, Bir klasik yazmaya çalışıyorum Dontcha know, dontcha know, dontcha know? bilmiyormusun?bilmiyormusun?bilmiyormusun? Wastebin full of paper Çöp kutusu kağıtla doldu clever rhymes- see ya later Akıllıca kafiyeler, sonra görüşürüz These words are my own, from my heart flow, Bu sözler bana ait,kalbmin içinden gelen sözler I love you, i love you, i love you, i love you, Seni seviyorumSeni seviyorumSeni seviyorum There's no other way to better say Daha iyi söylemenin bir yolu yok I love you, i love you Seni seviyorumSeni seviyorum Read some Byron Shelley and Keates Biraz Byron, Shelley ve Keates okudum recited it over a hip-hop beat Bir hiphop ritminin üstüne ezbere söyledim.. I'm havin trouble sayin what i mean, with dead poets and a drum machine ölü şairler ve bir davulla söylemek istediklerimi anlatmakta güçlük çekiyorum You know i had some studio time booked, Biliyorsun stüdyoda işim vardı But i couldnt find the killer hook, Ama o can alıcı noktayı bulamadım Now you're gonna raise the bar right up, şimdi sen (aramızdaki ) engelleri yükseltiyorsun Nothin i write is ever good enough Yazdığım hiçbirşey yeterince iyi değil I'm gettin off my stage Sahneden iniyorum the curtains pull away Perdeler çekiliyor No hyperboles to hide behind Ardına saklanılacak bir mübalağa yok My naked soul exposes Çıplak ruhum açığa çıkıyor woaaaaah Not:ADD ve DEF'nin ne olduğu çözülemediğinden dolayı boştur bilenler tarafından söylenmesi rica olunur ![]() Çeviri=Downpour+S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| cemale ve seçile sonsuz teşekkürler ben istemiştim bu şarkıyı saolun be yaa
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |