![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| This time, This place bu zaman,bu yer Misused, Mistakes suistimal edilmiş,yanlışlar Too long, Too late cok uzun,cok geç Who was I to make you wait seni bekleten bendim Just one chance sadece bir şans Just one breath sadece bir nefes Just in case there`s just one left sadece bir tane bırakılmış olsun diye `Cause you know, çünkü biliyorsun you know, you know biliyorsun,biliyorsun That I love you seni seviyorum I have loved you all along seni her zaman sevdim And I miss you ve seni özlüyorum Been far away for far too long cok uzun zaman cok uzaklarda bulundum I keep dreaming you`ll be with me senin benimle olcagını hayal etmeyi sürdürdüm and you`ll never go ve hiç gitmeyeceğin Stop breathing if I don`t see you anymore seni artık göremezsem nefes alamam On my knees, I`ll ask dizlerimin üstünde soracagım Last chance for one last dance son dans için son bir şans isteyeceğim `Cause with you, I`d withstand All of hell to hold your hand çünkü elini tutabilmek için seninle bütün cehennemlere göğüs gererdim I`d give it all I`d give for us ondan vazgecerdım bizim için verirdim Give anything but I won`t give up ne verirsen ver vazgecmeyeceğim `Cause you know çünkü biliyorsun you know, you know biliyorsun,biliyorsun So far away bu kadar uzak Been far away for far too long cok uzun zamandır uzaklardaydım So far away bu kadar uzak Been far away for far too long cok uzun zamandır uzaklardaydım But you know, you know, you know fakat biliyorsun biliyorsun biliyorsun I wanted istedim I wanted you to stay kalmanı istedim `Cause I needed çünkü buna ihtiyacım vardı I need to hear you say soyledıklerını duymaya ıhtıyacım vardı That I love you seni seviyorum I have loved you all along her zaman sevdim And I forgive you ve seni affediyorum For being away for far too long cok uzun zaman uzaklarda oldugun için So keep breathing böylece nefes almaya devam et `Cause I`m not leaving you anymore çünkü artık seni terketmiyorum Believe it inan Hold on to me and, never let me go beni sıkıca tut ve asla gitmeme izin verme Keep breathing nefes almayı sürdür `Cause I`m not leaving you anymore çünkü artık seni terketmiyorum Believe it inan Hold on to me and, never let me go beni sıkıca tut ve asla gitmeme izin verme |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
give anything but i won't give up; ingilizce olarak mükemmel bir söz hatta bu şarkıyı mükemmel kılan söz. ama türkçeye çevrildiğinde büyüsünü yitiriyor, zaten yukarıda da yanlış olmuş, doğrusu 'herşeyi veririm ama senden vazgeçmem'.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
çünkü (ç)alıntı bişi diğil ayrıca özlemcim=) | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |