![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
This town is colder now, I think it's sick of us Bu şehir artık çok soğuk, sanırım bizden sıkıldı It's time to make our move, I'm shakin' off the rust Harekete geçme zamanı, üzerimdeki pası silkeliyorum I've got my heart set on anywhere but here Kalbim burası hariç her yere sabitlenmiş I'm staring down myself, counting up the years Kendime bakınıyorum, geçen yılları sayarak Steady hands, just take the wheel Sağlam eller direksiyona geçiyor And every glance is killing me Her bakış beni öldürüyor Time to make one last appeal Son bir çağrıda bulunma zamanı For the life I lead Yol gösterdiğim bu hayat için Stop and stare Dur bir bak I think I'm moving but I go nowhere Hareket ettiğimi sanıyorum ama hiçbir yere gitmiyorum Yeah, I know that everyone gets scared Evet, biliyorum herkes korkuyor But I've become what I can't be, oh Ama olamayacağım birisi oldum Stop and stare Dur bir bak You start to wonder why you're 'here' not 'there' Neden orada değilde burada olduğunu merak etmeye başlarsın And you'd give anything to get what's fair Ve adil olan neyse onu almak için herşeyi verirsin But fair ain't what you really need Ama asıl ihtiyacın olan adalet değildir.. Oh, can you see what I see? Gördüğümü görebiliyor musun? They're tryin' to come back, all my senses push Onlar geri gelmeye çalışıyor, bütün hislerim iterken. Untie the weight bags, I never thought I could Bavullarımı kapatıyorum, yapabileceğimi asla düşünmemiştim Steady feet, don't fail me now Sağlam ayaklar, yüzümü kara çıkarmayın Gonna run till you can't walk Yürüyemeyecek hale gelene kadar koşacağım Something pulls my focus out Birşey dikkatimi dışarı çekiyor And I'm standing down Ve ben yere çöküyorum Stop and stare Dur bir bak I think I'm moving but I go nowhere Hareket ettiğimi sanıyorum ama hiçbir yere gitmiyorum Yeah, I know that everyone gets scared Evet, biliyorum herkes korkuyor But I've become what I can't be, oh Ama olamayacağım birisi oldum Stop and stare Dur bir bak You start to wonder why you're 'here' not 'there' Neden orada değilde burada olduğunu merak etmeye başlarsın And you'd give anything to get what's fair Ve adil olan neyse onu almak için herşeyi verirsin But fair ain't what you really need Ama asıl ihtiyacın olan adalet değildir.. Oh, can you see what I see? Gördüğümü görebiliyor musun?
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |