![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
How can I decide what's right? Neyin doğru olduğuna nasıl karar verebilirim? When you're clouding up my mind Sen benim aklımı şüphede bırakırken Can't win, you're losing fight all the time Kazanamazsın, savaşı kaybediyorsun, her zaman Not gonna ever own what's mine Hiç bir zaman benim olana sahip olmayacaksın When you're always taking sides Sen sürekli taraf tuttukça You wont take away my pride Gururumdan vazgeçiremeyeceksin No Not this time Hayır bu kez değil Not this time Bu kez değil How did we get here? Bu hale nasıl geldik? I used to know you so well Seni eskiden çok iyi tanırdım How did we get here? Bu hale nasıl geldik? Well,I think I know Sanırım ben biliyorum The truth is hiding in your eyes Gerçek gözlerinde saklanmakta And it's hanging on your tongue Ve dilinin ucunda Just boiling in my blood Kanımda kaynıyor But you think that I can't see Ama göremeyeceğimi zannediyorsun What kind of man that you are Nasıl bi adam haline geldiğini If you're a man at all Eğer ne olursa olsun bir adamsan Well,I will figure this one out on my own Bunu kendi başıma keşfedeceğim (I'm screaming "I love you so" but my thoughts you can't decode) Seni çok seviyorum diye haykırıyorum ama düşüncelerimi sen çözemezsin Do you see what we've done? Ne yaptığımızı görüyormusun? We're gonna make such fools of ourselves Kendimizi aptal yerine koyuyoruz I think I know Sanırım biliyorum I think I know Sanırım biliyorum There's something that I see in you Sende gördüğüm bişey var It might kill me I want it to be true Bu beni öldürebilir ama gerçek olmasını istiyorum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| [size=14pt]Blue Foundation - Eyes On Fire[/size] I'll seek you out *seni dışarıya çıkartacağım Flay you alive *heyecanla azarlayacağım One more word and you won’t survive *bir sözcük daha ve sen hayatta kalamayacaksın And I’m not scared of your stolen power *ve ben senin çalıntı gücünden korkmuyorum I see right through you any hour *ben her saat senin tamamını görüyorum I won’t soothe your pain *acını dindirmeyeceğim I won’t ease your strain *sıkıntından kurtarmayacağım You’ll be waiting in vain *sen kibirle bekleyeceksin I got nothing for you to gain *elde edebileceğin hiçbir şeye sahip değilim I’m taking it slow *ağırdan alıyorum Feeding my flame *ateşimi besliyorum Shuffling the cards of your game *oyunundaki kartları karıştırıyorum And just in time *ve tam zamanında In the right place *doğru yerde Suddenly I will play my ace *aniden asımı (kart oyunundaki) oynayacağım I won’t soothe your pain *acını dindirmeyeceğim I won’t ease your strain *sıkıntından kurtarmayacağım You’ll be waiting in vain *sen kibirle bekleyeceksin I got nothing for you to gain *elde edebileceğin hiçbir şeye sahip değilim Eyes on fire *gözler yanıyor Your spine is ablaze *omurgan kasılıyor Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum And just in time *ve tam zamanında In the right place *doğru yerde Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım Feeling any foe with my gaze *düşmanımın bakışlarını hissetmiyorum Steadily emerging with grace *tamamen zarafetle ortaya çıkacağım
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| [size=14pt]Let Me Sign - Robert Pattinson [/size] standing- by *yanında duruyorum broken she,has her arms twisted *Kırılmış,kollarını etrafına sarmış She's pointing at me *beni işaret ediyor I was damned by-the light *ışık tarafından lanetlenmiştim coming, over as she *geliyordum,onun üzerinden Spoke with a voice that disrupted the sky *gökyüzünden koparılmış bir sesle konuştu She said "walk on over here *dedi ki "buraya yürü to, a bit of shade *bir parça gölge ile I will wrap you in my arms *seni kollarımla saracağım and know that you'll be safe *ve güvende olduğunu bileceksin Let me sign *iz bırakmama (imzalama) izin ver Let me sign... " *iz bırakmama (imzalama) izin ver"
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Bu yorumum bi kenara fırlataraktan (: let me sign a yoğunlaşıyorummmm:wub: inanılmaz bi şarkı:wub: geceLeri o şarkıyla uyuyyorum ya decode aynı kalitede:innocent: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |