![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sheets of empty canvas Boş tuval yaprakları, Untouched sheets of clay Dokunulmamış balçık tabakaları, Were laid spread out before me Önümde yayılmış duruyordu; As her body once did Tıpkı bir zamanlar onun vücudunun yaptığı gibi. All five horizons Beş duyunun hepsi Revolved around her soul Onun ruhunun çevresinde dönüp duruyordu As the earth to the sun Dünyanın güneşin etrafında döndüğü gibi Now the air I tasted and breathed Şimdi tattığım ve nefes aldığım hava Has taken a turn Nöbette.. Ooh and all I taught her was everything Ve ona öğrettiğim tek şey; herşeydi. Ooh I know she gave me all that she wore Biliyorum o bana herşeyini verdi And now my bitter hands Şimdi acılı ellerim Chafe beneath the clouds Gölgesinin altında ovuluyor, Of what was everything Bir zamanların herşeyinin.. Oh the pictures have Resimler All been washed in black Hepsi siyaha boyandı Tattooed everything Dövme gibi işlendi herşey. I take a walk outside Dışarıda bir yürüyüşe çıkıyorum I'm surrounded by some kids at play Oyun oynayan çocuklarca çevreleniyorum I can feel their laughter Gülüşlerini hissedebiliyorum So why do I sear Peki neden katılaşıyorum? Oh, and twisted thoughts Ve çarpık düşünceler That spin round my head Kafamda dönüp duran I'm spinning Dönüyorum, Oh, I'm spinning Dönüyorum, How quick the sun can, drop away... Güneş ne kadar da çabuk batabiliyor? And now my bitter hands Ve şimdi acılı ellerim Cradle broken glass Kırık camlarını topluyor, Of what was everything Bir zamanların herşeyinin.. All the pictures had Tüm resimler All been washed in black Hepsi siyaha boyandı Tattooed everything Dövme gibi işlendi her şey All the love gone bad Kötüye giden tüm bu aşk Turned my world to black Dünyamı kararttı Tattooed all I see Tüm gördüklerimi dövme gibi işledi All that I am Tüm varlığımı All I'll be... Tüm geleceğimi. I know someday you'll have a beautiful life Biliyorum bir gün güzel bir hayatın olacak I know you'll be a sun Biliyorum bir güneş olacaksın In somebody else's sky Başka birisinin gökyüzünde But why Fakat neden Why Neden Why can't it be Neden olamıyor, Why can't it be mine Neden benim (gökyüzüm) olamıyor?
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu şarkıyı henüz dinlemediyseniz.... ..boşverin dinlemeyin. hatta siz beni dinleyin, bu şarkıyı asla ve asla dinlemeyin. bir yerde çaldığını duyduğunuzda kaçın oradan, tıkayın kulaklarınızı. ömrünüz boyunca görmezden, duymazdan gelin. akıl işi değil çünkü bu şarkıyı dinlemek. bir insan kendine daha kötü ne yapabilir ki bu şarkıyı dinleme hatasına düşmekten başka?
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |