![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Da da da da, da da da da Da da da da-da da I don't know if I can yell any louder Daha fazla yüksek sesle haykırabilirmiyim bilmiyorum.. How many time have I kicked you outta here? Kaç kere seni buradan tekmeleyerek attığımı? Or said something insulting? Veya aşağılayıcı şeyler söylediğimi? da da da da-da I can be so mean when I wanna be istediğimde olabildiğince acımasız olabilirim I am capable of really anything Brişeyler konusunda gayet yetenekliyim I can cut you into pieces Seni parçalara ayırabilirim When my heart is....broken Kalbim kırıkken Da da da-da da Please don't leave me Lütfen beni terketme I always say how I don't need you Sana ihtiyacım olmadığını söyledim hep But it's always gonna come right back to this Ama hep sonunda bu hale geldi Please, don't leave me Lütfen beni terketme How did I become so obnoxious? Nasıl bu kadar iğrenç hale geldim? What is it with you that makes me act like this? Seninle ilgili ne beni böyle davranmaya sevk etti? I've never been this nasty Bu kadar tiksindirici olmadım hiç Can't you tell that this is all just a contest? Bunların hepsinin sadece bir münakaşa olduğunu söyleyemezmisin? The one that wins will be the one that hits the hardest Kazananın en zoru başarananın ta kendisi olduğunu? But baby I don't mean it Ama bebeğim bunu kastetmedim.. I mean it, I promise Şunu demek istedim ki..Söz veriyorum Please dont leave me Lütfen beni terketme |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |