![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
i kneel before her onun önünde diz çöküyorum beneath this frozen sky bu donmuş gökyüzü altında beneath her shoulder omuzlarının altında beneath her evil eye şeytani bakışlarının altında she towers over this male who is a fly bir sinek olan bu erkeğin üzerinde bir kule gibi yükseliyor my sci-fi lullaby benim bilim-kurgu ninnim.. i kneel before her onun önünde diz çöküyorum beneath this frozen sky bu donmuş gökyüzü altında i beg below her onun altında yalvarıyorum my limbs are paralyzed tüm uzuvlarım felç olmuş she beats me harder than any kind of guy hiçbir erkeğin dövemeyeceği kadar kötü dövüyor beni my sci-fi lullaby benim bilim-kurgu ninnim..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| gülcan diyosa bi bildiği vardır.. hemen dinliyim yafru bende
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |