![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
-lütfen müziği durdurmayın It's gettin late -vakit geç oluyor I'm making my way over to my favorite place -kendi yolumu favori mekanıma çeviriyorum I gotta get my body moving shake the stress away -hareket eden vücut kıvırışımla stresi uzaklaştırmam lazım I was looking for nobody when you looked my way -kimse için bakmıyordum benim yoluma baktığın zaman Possible candidate (yeah) -olası aday ( evet ) Who knew -kim bilirdi That you'd be up in here looking like you do -yaptığın gibi baktığını anlayacağını You're makin' stayin' over here - impossible -burada bir duruş yaratıyorsun - imkansız Baby I must say your aura is incredible -bebek, söylemeliyim ki havan olağanüstü If you dont have to go ( don't ) -eğer gitmek zorunda değilsen ( gitme ) Do you know what you started -biliyor musun neyi başlattığını I just came here to party -buraya sadece parti için geldim But now we're rockin on the dancefloor -ama şimdi danspistinde sarsıyoruz Acting naughty -yaramazı oynuyoruz Your hands around my waist -ellerin belimde Just let the music play -sadece bırak müzik çalsın We're hand in hand -el eleyiz Chest to chest -göğüs göğüse And now we're face to face -ve şimdi de yüz yüze I wanna take you away -seni uzaklara getirmek istiyorum Let's escape into the music -gel müziğin içine kaçalım DJ let it play! -DJ bırak çalsın! I just can't refuse it -karşı koyamıyorum Like the way you do this -yaptığın gibi Keep on rockin to it -onu sarsmaya devam et Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the -lütfen durdurmayın Please don't stop the music -lütfen durdurmayın müziği |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
| Alıntı:
bu şarkının asıl sahibi michael jackson'dır.şöleki michael jackson'ın THRİLLER alümünde ''wanna be starting something'' adlı bir şarkısı vardır,bu şarkıyı dinlerseniz Rihanna'nın bu şarkı üzerinde ufak tefek değiiklikler yaptığını göreceksiniz.zaten michael jacksonda şarkıda kendisine vokal olarak eşlik ediyo,namelerini duyarsınız zaten..benzetmiş olman burdan kaynaklanıyo bence hülya hanım.
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
şarkının asıl orjinal hali bu,yani michael jackson'ın söylediği hali.ama rihannada güzel yapmış bence parçayı,tabikii michael'den dinlemek herzaman daha keyifili benim için WANNA BE STARTIN’ SOMETHIN’ I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) I took my baby to the doctor With a fever, but nothing he found By the time this hit the street They said she had a breakdown Someone's always tryin' to start my baby cryin' Talkin', squealin', lyin' Sayin' you just wanna be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) You love to pretend that you're good When you're always up to no good You really can't make him hate her So your tongue became a razor Someone's always tryin' to keep my baby cryin' Treacherous, cunnin', declinin' You got my baby cryin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) You're a vegetable, you're a vegetable Still they hate you, you're a vegetable You're just a buffet, you're a vegetable They eat off of you, you're a vegetable Billie Jean is always talkin' When nobody else is talkin' Tellin' lies and rubbin' shoulders So they called her mouth a motor Someone's always tryin' to start my baby cryin' Talkin', squealin', spyin' Sayin' you just wanna be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) You're a vegetable, you're a vegetable Still they hate you, you're a vegetable You're just a buffet, you're a vegetable They eat off of you, you're a vegetable If you can’t feed your baby (yeah, yeah) Then don't have a baby (yeah, yeah) And don't think maybe (yeah, yeah) If you can't feed your baby (yeah, yeah) You'll be always tryin' To stop that child from cryin' Hustlin', stealin', lyin' Now baby's slowly dyin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' I said you wanna be startin' somethin' You got to be startin' somethin' It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) It's too high to get over (yeah, yeah) Too low to get under (yeah, yeah) You're stuck in the middle (yeah, yeah) And the pain is thunder (yeah, yeah) Lift your head up high And scream out to the world I know I am someone And let the truth unfurl No one can hurt you now Because you know what's true Yes, I believe in me So you believe in you Help me sing it, ma ma se, Ma ma sa, ma ma coo sa Ma ma se, ma ma sa, Ma ma coo sa Bİ’ŞEY Mİ BAŞLATMAYA ÇALIŞIOSUN? Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Bebeğimi doktora götürdüm Ateşi vardı, ama doktor hiçbir şey bulamadı Bu, sokağa düştüğünden beri Dediler ki sinir krizi geçirmiş Birisi uğraşıyo habire, bebeğimin ağlamaya başlamasına Konuşarak, domuz gibi böğürerek, yalan söyleyerek Yalnızca bi’şey başlatmaya çalıştıklarını söyleyerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) İyiymişsin numarası yapmaya bayılıyorsun İyiyle uzaktan yakından ilgin olmasa da O erkeği kızdan nefret ettiremezsin gerçekten de Dilin jilete dönmüş demek Birisi uğraşıyo habire, bebeğimin ağlamayı sürdürmesine Hâince, kurnazca, saptırarak Bebeğimi ağlattınız Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Sen bir sebzesin, sen bir sebzesin Yine de senden nefret ediyorlar, sen bir sebzesin Seni bir aperatifsin yalnızca, sen bir sebzesin Seni kemiriyorlar, sen bir sebzesin Billie Jean sürekli konuşuyo Başka kimse konuşmazken Yalan söylüyo ve sırt sıvazlıyo O yüzden ağzına “motor” dediler Birisi uğraşıyo habire, bebeğimin ağlamaya başlamasına Konuşarak, domuz gibi böğürerek, ajanlık yaparak Yalnızca bi’şey başlatmaya çalıştıklarını söyleyerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Sen bir sebzesin, sen bir sebzesin Yine de senden nefret ediyorlar, sen bir sebzesin Seni bir aperatifsin yalnızca, sen bir sebzesin Seni kemiriyorlar, sen bir sebzesin Bebeğini besleyemeceksen eğer Bebek sâhibi olma o zaman Ve belki diye de düşünme Bebeğini besleyemeceksen eğer Sürekli uğraşıyo olacaksın O çocuğun ağlamasını susturmak için Fâhişelik yaparak, çalarak, yalan söyleyerek Bebek yavaş yavaş ölüyor şimdi Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Bi’şey mi başlatmaya çalışıosun, dedim Bi’şey başlatmaya çalışıo olsan gerek Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Aşmak için çok yüksek (Yeah, yeah) Altından geçmek için çok alçak (Yeah, yeah) Ortada çakılıp kalmışsın (Yeah, yeah) Ve acın gök gürültüsü (Yeah, yeah) Başını yükseğe kaldır Ve dünyâya bağır Biliyorum ki ben birisiyim, diye Ve bırak gerçek açılsın Seni kimse incitemez artık Neyin doğru olduğunu biliyorsun çünkü Evet, ben kendime inanıyorum O yüzden sen de kendine inan Şarkısını söylememe yardım et, ma ma se, Ma ma sa, ma ma coo sa Ma ma se, ma ma sa, Ma ma coo sa
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
| sevmiyorum bu kızı yaw güzelliğine bişey diyemem Allah için fıstık gibi Amy lee hariç dünyanın en güzel kızı bilem olabilir amaaaa gelgelelim müziğe bana göre kötü tecno gibi... sevmiom yaw
__________________ ...i just wanna need someone... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
Başka birşeyden benzettim sanırım | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
olabilir,ama bu şarkı olması çok yüksek olasılık diye yardımcı olim dedim ama olamadım :muhahaha:
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
:wub: Alıntı:
olmadı be kaan. Ben bir techo müzik sever olarak, Rihanna'nın müziğini "superb" buluyorum. Bence sen techo müzik tarzını sevmiyosun, Rihanna'nın müziğini değil ![]() Hele de bu şarkıda M.J eşlik etmiş bi harika olmuş, bilmiyordum ben mesela vokal olduğunu, sağol serkan. Hüüüül-ya, nedeeen böyle! Hüüül-ya... gel gelelim sana. ![]() Bu şarkının müziğini bi şarkıya benzettim demen üzerine incelemeye koyuldum ve araştırırken bende bi şarkıya benzettim,ve en sonunda o aklıma gelmeyen şarkıyı mırıldanaa mırıldanaaa.. ıkınaaa sıkınaaaa.. çıkardım be yaa. :muhahaha: :muzy: (ama bayaa bi zorlandım gözlerimi kapatıp hafızamı zorlarken, betim benzim attı! :blush2: ) Şarkı: Madonna - La isla Bonita Rihanna'nın nakaratın hemen girişinde dediği I wanna take you away.. kısmı La isla Bonita'nın başıyla aynı. http://www.youtube.com/watch?v=DVwaV...eature=related bu linkten Madonna'nın Bonita konser versiyonunu izleyebilirsiniz. İzlemeyenler için öneririm, süper performans. İstanbula gelcekti geçen sene eylülde ne güzel seviniyodum gitcektim üstümü giydim hazırlandıydım tam. Kapıdan çıkcaktım pat, maddy gelmiyo dediler, hayırdır? japonyaya gitmiş istanbul yerine.... bütün günüm nasıl rezil oldu anlatamam size. hüngür hüngür ağladım... Bence bu kadın dünyanın gelmiş geçmiş bir numaralı bayan starı. Annemden bi yaş küçük! :blink: ina-nıl-maaz!... Bu fizikte bir annem olsun, 100milyar alacağım olsun. off bee.. anne yaa anne! Madonnaaaaaaaa sana anne demek istiyorum anneeeeeeeee........ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |