![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| So while I'm turning in my sheets Çarşafıma bürünürken And once again, I cannot sleep Bir kez daha uyuyamıyorum Walk out the door and up the street Dışarı çıkıyorum ve sokak boyunca yürüyorum Look at the stars beneath my feet Ayaklarımın altındaki yıldızlara bakıyorum Remember rights that I did wrong Doğruları hatırlıyorum, yanlış yaptığım So here I go Ve işte gidiyorum Hello, hello& Selam, Merhaba There is no place I cannot go Gideceğim bir yer yok My mind is muddy but Aklım karışık fakat My heart is heavy, does it show Kalbim kederli,belli oluyor mu I lose the track that loses me Beni şaşırtan yolu kaybettim So here I go İşte gidiyorum Oo oooooo ooo ooo oo oooo... And so I sent some men to fight, Ve kavga etmesi için birkaç adam gönderdim, And one came back at dead of night, Ve biri gecenin köründe geri döndü, Said "Have you seen my enemy?" "Düşmanı mı gördün mü?" Said "he looked just like me" "Bana benzeyen" dedi. So I set out to cut myself Kendimi görmezden gelmeye başladım And here I go Ve işte gidiyorum Oo oooooo ooo ooo oo oooo... I'm not calling for a second chance, İkinci bir şans istemiyorum, I'm screaming at the top of my voice, Avazım çıktığı kadar bağırıyorum Give me reason, but don't give me choice, Cos I'll just make the same mistake again, Bana şeçenek sunma,sadece aynı hatayı tekrar yapacağıma sebep olan bir neden söyle Oo oooooo ooo ooo oo oooo... And maybe someday we will meet Ve belki bir gün görüşeceğiz And maybe talk and not just speak Ve belki sohbet edeceğiz ve az konuşacağız Don't buy the promises 'cause Söz alma benden çünkü, There are no promises I keep, Tuttuğum bir söz yok, And my reflection troubles me Ve düşüncem beni altüst ediyor So here I go Ve işte gidiyorum Oo oooooo ooo ooo oo oooo... I'm not calling for a second chance, İkinci bir şans istemiyorum, I'm screaming at the top of my voice, Avazım çıktığı kadar bağırıyorum Give me reason, but don't give me choice, Cos I'll just make the same mistake again Bana şeçenek sunma,sadece aynı hatayı tekrar yapacağıma sebep olan bir neden söyle Oo oooooo ooo ooo oo oooo... So while I'm turning in my sheets Çarşafıma bürünürken And once again, I cannot sleep Bir kez daha uyuyamıyorum Walk out the door and up the street Dışarı çıkıyorum ve sokak boyunca yürüyorum Look at the stars Yıldızlara bakıyorum Look at the stars, falling down, Kayan yıldızlara bakıyorum And I wonder where, did I go wrong. Ve şaşırıyorum nerede yanlış yaptım diye... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |