![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Belki bu bir sezgi Ama bazı şeyleri sorgulamazsın; Gözlerinde geleceği bir anda görüşüm gibi.. Ve işte, sanırım en iyi arkadaşımı buldum.. Biliyorum kulağa çılgınlıktan biraz daha öte gibi geliyor Ama inanıyorum ki.. Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Seni rüyadan gerçek hayata taşıdım Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Bütün hayatım boyunca bekliyordum.. Kafiye ya da sebep yok Sadece bu tamamlama hissi, Ve gözlerinde aradığım o eksik parçaları görüyorum.. Sanırım eve giden yolu buldum.. Biliyorum kulağa çılgınlıktan biraz daha öte gibi geliyor Ama inanıyorum ki.. Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Seni rüyadan gerçek hayata taşıdım Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Bütün hayatım boyunca bekliyordum.. Binlerce melek etrafında dans ediyor.. Seni bulduğuma göre artık tamamım.. Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Seni rüyadan gerçek hayata taşıdım Biliyorum seni tanımadan önce de seni seviyordum.. Bütün hayatım boyunca bekliyordum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
çok iyi bi seçim yapmışlar.. ben de defalarca çaldıracam bu şarkıyı düğünüm de..nasip
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
benide çağırıcan demi düğününe kardeşin olmazsa düğün yapılmaz cidden süper şarkıdır yaaa bende çok sewiyom | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |