![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| arkadaşlar ben bu şarkıyı çok seviyorum paylaşmak istedim sadece ingilizceyi fazla bilemiyorum ama genede anlıyorum ingilizceden neyse umarım beğenirsiniz baktım sitede bulamayınca koyayım dedim bilmem iyi ettim mi?:muhahaha:cemal kadar olmasada bu tercümede kötü değil ya:17: :biggrin:Shayne Ward - No Promises :muzy: Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebegim, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapariz Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high Senin Yakin olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I don't want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kızim I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kızim I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebegim Bu gece ihtiyacim olan tek sensin No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebegim, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece Here tonight Bu gece burda Hey baby, when we are together, doing things that we love. Hey bebegim, birlikte olduğumuzda sevdiğimiz şeyleri yapariz Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high Senin yakin olduğun her an kendimi cennetteymişim ve yüksekteymişim gibi hissediyorum I don't want to let go, girl. Gitmene izin vermem, kızim I just need you to know girl. Sadece bilmeni isterim, kızim I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, Kaçmak istemiyorum, bebegim bu gece ihtiyacim olan tek sensin No promises. Söz vermek yok Baby, now I need to hold you tight, Bebek, şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var I just wanna die in your arms Senin kollarında ölmek istiyorum sadece I don't want to run away,I want to stay forever,Eternity Kaçmak istemiyorum,daima kalmak istiyorum, Ebedi No promises Söz vermek yok I don't wanna run away,I don't wanna be alone Kaçmak istemiyorum,yalnız olmak istemiyorum No promises Söz vermek yok Baby,now I need to hold you tight,now and forever my love Bebegim,şimdi seni sımsıkı sarmaya ihtiyacım var,şimdi ve daima aşkım No promises Söz vermek yok |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |