![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Dancing alone again, again the rain falling Only the scent of you remains to dance with me Nobody showed me how to return the Love you give to me Mom never holds me, Dad loves a stranger more than me Yine yalnız dans, yine düşen yağmur taneleri Benimle dansı sadece senin kokun hatırlatır Bana öğrettiğin aşka nasıl geri döneceğimi kimse öğretmedi Annem beni hiç kollamadı, babam benden çok bi yabancıyı sevdi I never wanted to ever bring you down All that I need are some simple loving words Seni alt etmeyi hiç istemedim İhtiyacım olan tek şey basit aşk sözleriydi You touched my body once, it burns me still softly Never forgets, never again will be, I cry Vücuduma bir kez dokundun, ama beni hala hafifçe yakar Asla unutmadım, asla tekrar olmayacak, ağlarım Out of my head and I don't know what I found Over and over I feel it break me down Kafam almıyor, ne bulduğumu bilmiyorum Tekrar tekrar beni çürüttüğünü hissediyorum On the sidewalk of the city are my screams just a whisper Busy people going nowhere see me soak in the rain No compassion, nothing matters, my resistence is waning Like a flower in the basement waiting for a lonely death Çığlıklarım sadece kaldırımlar, fısıltılardan ibaret Meşgul insanlar hiçbiryere gidemez, beni yağmurda sırılsıklam görürler Acımak yok, hiçbirşeyin önemi yok, direncim zayıflıyor Yerin içindeki kimsesizce ölmeyi bekleyen bir çiçek gibi Out of my head and I don't know what I found Over and over I feel it break me down Kafam almıyor, ne bulduğumu bilmiyorum Tekrar tekrar beni çürüttüğünü hissediyorum On the sidewalk of the city are my screams just a whisper Busy people going nowhere see me soak in the rain No compassion, nothing matters, my resistence is waning Like a flower in the basement waiting for a lonely death Çığlıklarım sadece kaldırımlar, fısıltılardan ibaret Meşgul insanlar hiçbiryere gidemez, beni yağmurda sırılsıklam görürler Acımak yok, hiçbirşeyin önemi yok, Yerin içindeki kimsesizce ölmeyi bekleyen bir çiçek gibi Müzik: Akira Yamaoka Seslendiren: Mary Elizabeth McGlynn
__________________ ![]() Konu Angel85super tarafından (09-Ocak-2010 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |