![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| You lie silent there before me Your tears they mean nothing to me The wind howling at the window The love you never gave I give to you Yatıyorsun,benden önceki sessizlikte Gözyaşların, benim için bir şey ifade etmiyor Rüzgar, pencerede uğultusu Sevgi,asla bana vermediğin Ben sana veriyorum Really don't deserve it But now there's nothing you can do So sleep in your only memory of me My dearest mother Kesinlikle haketmedin Ama şimdi yapabileceğin bir şey yok Bu yüzden sadece hatıralarında uyu Ve ağla benim değerli anneciğim Here's a lullaby to close your eyes goodbye It was always you that i despised I don't feel enough for you to cry, oh well Here's a lullaby to close your eyes goodbye Goodbye... Goodbye... Burda gözlerini yumman için bir ninni, elveda Her zaman küçümsediğim sendin Sana yeterince ağladığımı düşünmedim Burda gözlerini yumman için bir ninni Elveda... Elveda... So insignificant sleeping dormant deep inside of me Are you hiding away lost Under the sewers, maybe flying high in the clouds Perhaps you're happy without me İçimin derinliklerinde uyuyor olman önemsiz Uzaklarda saklanıyor musun? Kayıp mısın lağımların altında Belki yükseklerden uçuyorsun. Hayaller aleminde Belki bensiz mutlusundur So many seeds have been sown in the field And who could sprout up so blessedly, if i had died I would have never felt sad at all You will not hear me say i'm sorry Where is the light, i wonder if it's weeping somewhere Çayırlara birçok tohum ekildi Ve onları kutsayarak kim filizlendirdi Eğer ölmüş olsaydım, üzüntüyü asla hissetmeyecektim "Özür dilerim" dediğimi asla duymayacaksın Işıklar nerde? Acaba bir yerde ağlıyor mudur? Here's a lullaby to close your eyes goodbye It was always you that i despised I don't feel enough for you to cry, oh well Here's a lullaby to close your eyes goodbye Burda gözlerini yumman için bir ninni, elveda Her zaman küçümsediğim sendin Sana yeterince ağladığımı düşünmedim Burda gözlerini yumman için bir ninni Here's a lullaby to close your eyes goodbye It was always you that i despised I don't feel enough for you to cry, oh well Here's a lullaby to close your eyes goodbye Goodbye... Goodbye... Burda gözlerini yumman için bir ninni, elveda Her zaman küçümsediğim sendin Sana yeterince ağladığımı düşünmedim Burda gözlerini yumman için bir ninni Elveda... Elveda... Müzik: Akira Yamaoka Seslendiren: Mary Elizabeth McGlynn
__________________ ![]() Konu Angel85super tarafından (09-Ocak-2010 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |