![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Do you ever feel like breaking down? Sen hiç sinirlenmiş gibi hisseder misin? Do you ever feel out of place? Sen hiç kendini yersiz hisseder misin? Like somehow you just don't belong Herhangi bir şekilde sana ait olmayan bir şey gibi And no one understands you Ve hiçbiri seni anlamaz Do you ever wanna runaway? Hiç uzaklara kaçmak ister misin? Do you lock yourself in your room? Kendini odana kilitler misin? With the radio on turned up soloud Radyonun kısık sesini arttırarak That no one hears you screaming Hiç kimse duymaz seninn çığlıklarını No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin When nothing feels all right Hiçbirsey iyi hissettirmediği zaman You don't know what it's like To be like me Benim gibi olmanın ne demek olduğunu bilemezsin To be hurt yaralanmanın To feel lost kayıp hissetmenin To be left out in the dark Karanlıkta dışlanmanın To be kicked when you're down Dibe vurduğunda yakınmak gibi To feel like you've been pushed around Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için To be on the edge of breaking down Ruhen yıkılmanın eşiğinde olmak gibi And no one's there to save you Ve kimse orada seni kurtarmaz No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin Do you wanna be somebody else? Sen, başka birisi olmayı ister misin? Are you sick of feeling so left out? Dışlanmış gibi hissetmekten sıkıldın mı? Are you desperate to find something more? Daha fazla şey bulmak için umutsuzmusun? Before your life is over Senin hayatın bitmeden önce Are you stuck inside a world you hate? Nefret ettiğin dünyanın içine mi tıkıldın? Are you sick of everyone around? Etrafındaki herkesden bıktın mı? With their big fake smiles and stupid lies Onların büyük sahte gülümsemeleri ve aptal yalanlarıyla While deep inside you're bleeding Derinliklerde senin için kanarken No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin When nothing feels all right Hiçbirşey iyi hissettirmediği zaman You don't know what it's like To be like me Benim gibi olmanın ne demek olduğunu bilemezsin To be hurt yaralanmanın To feel lost kayıp hissetmenin To be left out in the dark Karanlıkta dışlanmanın To be kicked when you're down Dibe vurduğunda yakınmanın To feel like you've been pushed around etrafta itilip kakılmış gibi hissetmenin To be on the edge of breaking down Ruhen yıkılmanın eşiğinde olmanın And no one's there to save you Ve kimse orada seni kurtarmaz No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin No one ever lied straight to your face Hiç kimse şimdiye kadar, senin yüzüne doğru yalan söylemedi No one ever stabbed you in the back Hiç kimse şimdiye kadar seni arkadan bıçaklamadı You might think I'm happy but I'm not gonna be okay Belki mutlu olduğumu düşünebilirsin ama iyi olmayacağım Everybody always gave you what you wanted Herkes her zaman sana ne istediysen verdi Never had to work it was always there Asla orada olduğuna çalışmak zorunda değildi You don't know what it's like Benim gibi olmanın ne demek olduğunu bilemezsin To be hurt yaralanmanın To feel lost Kayıp hissetmenin To be left out in the dark Karanlıkta dışlanmanın To be kicked when you're down Dibe vurduğunda yakınmanın To feel like you've been pushed around etrafta itilip kakılmış gibi hissetmenin To be on the edge of breaking down Ruhen yıkılmanın eşiğinde olmanın And no one's there to save you Ve kimse orada seni kurtarmaz No you don't know what it's like, what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi bir şey... To be hurt Yaralanmanın To feel lost Kayıp hissetmenin To be left out in the dark Karanlıkta dışlanmanın To be kicked when you're down Dibe vurduğunda yakınmanın To feel like you've been pushed around etrafta itilip kakılmış gibi hissetmenin To be on the edge of breaking down Ruhen yıkılmanın eşiğinde olmanın And no one's there to save you Ve kimse orada seni kurtarmaz No you don't know what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin Welcome to my life Hayatıma hoş geldin Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Do you ever feel like breaking down? Sen hiç sinirlenmiş gibi hisseder misin? You don't know what it's like To be like me Benim gibi olmanın ne demek olduğunu bilemezsin To be hurt yaralanmanın To feel lost kayıp hissetmenin To be left out in the dark Karanlıkta dışlanmanın To be kicked when you're down Dibe vurduğunda yakınmanın To be on the edge of breaking down Ruhen yıkılmanın eşiğinde olmanın Are you sick of feeling so left out? Dışlanmış gibi hissetmekten sıkıldın mı? Are you desperate to find something more? Daha fazla şey bulmak için umutsuzmusun? Are you stuck inside a world you hate? Nefret ettiğin dünyanın içine mi tıkıldın? Are you sick of everyone around? Etrafındaki herkesden bıktın mı? You might think I'm happy but I'm not gonna be okay Belki mutlu olduğumu düşünebilirsin ama iyi olmayacağım yanlışlıklar vardı düzelttim canım bu arada teşekkürler paylaşım için |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
welcome to my life.. ben bu şarkıyı ilk bi araba reklemında duymuştum. çok sevmiştim. sayesinde simple planı tanıdım. çok saol cemre. çok güzel bi şarkı..
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |