![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
If you could see the lover in me Eğer içimdeki aşığı görebilseydin And we could join our hands together, Ve ellerimizi birleştirebilseydik If you could see how good it could be, Nasıl da güzel olabileceğini bir görebilseydin We'll sing these stupid songs forever, Bu aptal şarkıları sonsuza dek söyleyebilirdik Can you feel it? Hissedebiliyor musun, Love is here, Aşk burada It has never been so clear, Hiç bu kadar net olmamıştı You can't love what you have not, Sahip olmadığını sevemezsin So hold on to what you've got, Onun için sahip olduklarına tutun Is Trudy really smiling for me? Trudy gerçekten benim için mi gülümsüyor I'd change my name in case she finds me, Beni bulduğu takdirde ismimi değiştirirdim Trembling and I can't believe, Ürperiyor ve inanamıyorum I've got to leave the girl behind me, Bu kızı geride bırakmam gerek Can you feel it? Hissedebiliyor musun, Love is here, Aşk burada It has never been so clear, Hiç bu kadar net olmamıştı You can't love what you have not, Sahip olmadığını sevemezsin So hold on to what you've got, Onun için sahip olduklarına tutun If you could see the aching in me İçimdeki acıyı görebilseydin I'd change my name in case you lost me, Beni kaybettiğin takdirde ismimi değiştirirdim Trembling down to my knees, Dizlerime kadar titriyorum I've got to leave the world behind me, Dünyayı geride bırakmam gerek..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Sahip olmadığını sevemezsin, onun için sahip olduklarına tutun:confused06: Teşekkürler Yılın En İyi Çevirmeni adayı ![]() Şarkı çok çok güzel, birde bunların tie up my hands diye bir şarkıları var o da güzel, bir ara onu da rica edebilirim, fazla olmazsam ![]() (vay be dün gece istedim bugün elimde İşte herkes böyle olsa keşke )
__________________ ...acımasızım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |