![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
She can’t see the way your eyes light up when you smile O,sen güldüğünde gözlerinin nasıl ışıldadığını göremez She’ll never notice how you stop and stare whenever she walks by O her hoşçakal dediğinde,senin nasıl duraksadığını hiç farketmeyecek And you can’t see me wantin you the way you want her Ve benim seni,senin onu istediğin gibi istediğimi görmüyorsun But you are everything to me Ama sen benim için herşeysin [Chorus:] And I just wanna show you Ve sana göstermek istiyorum She don’t even know you Onun seni hiç tanımadığını She's never gonna love you like I want to O,benim seni sevmeyi istediğim kadar seni sevemez You just see right through me but if you only knew me Beni doğru şekilde anlardın,eğer beni tanısaydın We could be a beautiful miracle unbelievable instead of just invisible İnanılmaz güzel bir mucize olabilirdik,görünmezlik yerine.. There’s a fire inside of you that can’t help but shine through İçinde,elinde olmadan parıldayan bir ateş var She’s never gonna see the light O asla o ışığı göremez No matter what you do Ne yaptığın önemli değil And all I think about is how to make you think of me Ve tüm düşündüğüm sana kendimi nasıl düşündürttürebileceğim And everything that we could be Ve mevcut olduğumuz herşeyi... [Chorus] Like shadows in a faded light Sönen ışıklardaki gölgeler gibi Oh we’re Invisible Biz görünmeziz I just wanna look in your eyes and make you realize Sadece gözlerine bakmak ve farketmeni sağlamak istiyorum I just wanna show you she don’t even know you Ve sana onun seni bile tanımadığını göstermek istiyorum Baby let me love you let me want you Bebeğim seni sevmeme,seni istememe izin ver You just see right through me but if you only knew me Beni doğru şekilde anlardın,eğer beni tanısaydın We could be a beautiful miracle unbelievable instead of just invisible İnanılmaz güzel bir mucize olabilirdik,görünmezlik yerine.. She can’t see the way your eyes light up when you smile O,sen güldüğünde gözlerinin nasıl ışıldadığını göremez |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |