![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Wherever you will go So lately, been wondering Son zamanlarda düsünüyorum Who will be there to take my place Benim yerimi almak icin orada kim olacak? When I'm gone you'll need love Gittigimde aska ihtiyacin olacak To light the shadows on your face Yüzündeki gölgeleri aydinlatmak icin If a great wave shall fall and fall upon us all Eger büyük bi dalga kirilirsa ve üzerimize devrilirse Then between the sand and stone Sonra kum ve tas arasinda Could you make it on your own Tek basina yapabilir misin? If I could, then I would Yapabilseydim yapardim I'll go wherever you will go Nereye gidersen oraya gelirdim Way up high or down low Cok yüksekler, yada en alcaklar I'll go wherever you will go sen nereye gidersen git oraya gideceğim And maybe, I'll find out Ve belki bir gün bulacagim A way to make it back someday Geçmişe geri dönmeyi To watch you, to guide you Seni izlemek, sana yol göstermek icin Through the darkest of your days En karanlık günlerin boyunca If a great wave shall fall and fall upon us all Eger büyük bi dalga gelirse ve üzerimize devrilirse Then I hope there's someone out there Ve umarim orada birisi olur Who can bring me back to you Beni sana geri getirebilcek birisi.. Run away with my heart Kalbimle kac Run away with my hope Umudumla kac Run away with my love Askimla kac.. I know now, just quite how simdi hemen hemen biliyorum My life and love might still go on Hayatim ve askim hala devam edebilir In your heart, in your mind Kalbinde ve beyninde I'll stay with you for all of time Sonsuza kadar orda seninle olacagim If I could turn back time Eger zamani geri döndürebilseydim I'll go wherever you will go Nereye gidersen oraya gelirdim If I could make you mine Eger seni benim yapabilseydim I'll go wherever you will go Nereye gidersen gelirdim I'll go wherever you will go Nereye gidersen gelirdim
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
| Alıntı:
![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |