![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
|
:86: To night we escape* just you and me*we'll find our peace* somewhere across the seas* enough of the fright* enough of the fuss* I'll be awake if he finds us*needless to say*I'll stand in your way* I'll protect you* and I...* NAKARAT: I'll take the shot for you* I'll be the sheild for you*needless to say* I'll stand in your way* I'll take the shot for you* I'll give my life for you* I'll make it stop*I'll take the shot for you* for you* tonight we'll be free* I'll find us home* tonight we will be* finally on our own* enough of the hell* enough of the pain*I won't let him touch you* I love you* needless to say* I'll stand in your way * I'll defend you* And I'll...* NAKARAT* enough of the scars* enough broken hearts* I will protect you* and I...* I'll take the shot* I will make it stop* I'll make it stop* I'll take the shot* ATIŞ Bu gece kaçıyoruz Sadece sen ve ben Huzurumuzu bulacağız denizler arasında bir yerlerde Yetti bu kadar korku yetti bu kadar yaygara Ben uyanık olacağım o bizi bulduğunda Söylemem şartımı, senin yanında olacağım Seni koruyacağım ve ben... NAKARAT: Senin için atı yapacağım senin kalkanın olacağım Söylemem şartımı, senin yanında olacağım Senin için atış yapacağım, senin için hayatımı vereceğim Durduracağım. Senin için atış yapacağım Senin için Bu gece özgür olacağız Bize bir yuva bulacağım Bu gece biz kendimize ait olacağız nihayet Yetti bu kadar cehennem yetti bu kadar acı Sana dokunmasına izin vermeyeceğim Seni seviyorum Söylemem şartımı senin yanında olacağım Seni savunacağım ve ben... NAKARAT Yetti bu kadar yara yetti bu kadar kırık kalp Seni koruyacağım ve ben... Atış yapacağım onu durduracağım Atış yapacağım onu durduracağım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |