![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
"Change The World" Since you've gone, Sen gittiğinden beri Well it seems like everything is wrong Sanki herşey yanlış gitti And deep inside Ve içerden biyerden I know that i've, lost much more than pride Biliyorum ki gururdan fazlasını kaybettim Well, happiness is getting further away, Mutluluk gittikçe uzaklaşıyor Girl,i miss you more than words can say, Bebeğim,seni kelimelerin anlatamayacağı kadar çok özledim I need a miracle now Şimdi bir mucizeye ihtiyacım var so tell me, Söyle bana How can i change the world? Dünyayı nasıl değiştirebilirim? Cause i sure can't change your mind Çünkü kesinlikle senin fikrini değiştiremem Where's the miracle i need now got to get to you somehow Sana bir şekilde sahip olmamı sağlayacak mucize nerede? Cause i can't change the world, Çünkü dünyayı değiştiremem I can't change the world Dünyayı değiştiremem No, i can't change the world Hayır dünyayı değiştiremem I can't change the world Dünyayı değiştiremem Losing you Seni kaybetmek well it's been the hardest thing to do Yapılması en zor olan şey So, i close my eyes and tell myself that somehow i'll survive, Gözlerimi kapatıyorum ve kendime bir şekilde kurtulacağımı söylüyorum Well you gave me heaven Bana cenneti verdin then you took it away Sonra alıp götürdün Girl, i miss you more with each passing day Aşkım,seni her geçen gün daha da özlüyorum i need a miracle now Şimdi bir mucizeye ihtiyacım var so tell me.. Söyle bana How can i change the world? Dünyayı nasıl değiştirebilirim? Cause i sure can't change your mind Çünkü kesinlikle senin fikrini değiştiremem Where's the miracle i need now got to get to you somehow Sana bir şekilde sahip olmamı sağlayacak mucize nerede And baby Ve bebeğim so sad that you have to leave me just so you can find yourself Kendini bulabilmek şartıyla beni bırakmak zorunda olman çok üzücü And it's so sad that you just can't see I love you more than life itself Ve seni hayatın kendinden daha fazla sevdiğimi görememen çok kötü How can i change the world? Dünyayı nasıl değiştirebilirim? Cause i sure can't change your mind Çünkü kesinlikle senin fikrini değiştiremem Where's the miracle i need now got to get to you somehow Sana bir şekilde sahip olmamı sağlayacak mucize nerede? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |