![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
If you wanna know Bilmek istiyorsan Tomorrow morning I have to leave Yarın sabah ayrılmam gerekiyor But wherever I may be Ama nerede olursam olayım Best believe I'm thinking of you Kesinlikle inan ki seni düşünüyor olacağım I can't believe how much I love you Seni ne kadar sevdiğime inanamıyorum All we have is here tonight Sahip olduğumuz herşey burada bu gece We don't want to waste this time Bu zamanı harcamayı istemeyiz Give me something to remember Bana hatırlamam için birşey ver Baby put your lips on mine Bebeğim dudaklarını dudaklarımın üstüne koy And I'll love you forever Ve ben seni sonsuza dek seveceğim Anytime that we find ourselves apart Kendimizi ne zaman ayrıyken bulursak Just close your eyes Sadece gözlerini kapat And you'll be here with me Benimle olacaksın Just look to your heart Sadece kalbine bak And that's where I'll be Ve olacağım yer orası If you just close your eyes Eğer gözlerini kapatırsan Till your drifting away Uzaklara dalana kadar You'll never be too far from me Asla benden çok uzakta olmayacaksın If you close your eyes Eğer gözlerini kapatırsan I know I'm gonna see you again Biliyorum,seni tekrar göreceğim But promise me that you won't forget Ama bana unutmayacağına dair söz ver Cause as long as you remember Çünkü sen hatırladığın sürece A part of us will be together Bir parçamız sürekli birlikte olacak So even when you're fast asleep Uykuya çok hızlı daldığında bile Look for me inside your dreams Rüyalarında beni ara Keep believing in what we're sharing Paylaştıklarımıza inancını sürdür And even when I'm not there to tell you Ve sana söylemek için orada olmasam bile I'll, I'll love, Love you forever Seni,daima seveceğim Anytime that I can't be where you are Senin yanında olamadığım her zaman.. (Chorus) Is there anywhere that far? O kadar uzak bir yer var mı? Anytime you're feeling low Güçsüz hissettiğin bir zaman Is there anywhere that love cannot reach? Aşkın ulaşamayacağı bir yer var mı? Oh no It could be anywhere on earth Dünyada bir yer olmalı It could be anywhere I'll be Benim olacağım bir yer olmalı Oh baby if you want to see Eğer görmek istiyorsan bebeğim Just close your eyes Sadece gözlerini kapat And you'll be here with me Ve benimle olacaksın Look to your heart Kalbine bak That's where I'll be Olacağım yer orası Just close your eyes Sadece gözlerini kapat Till your drifting away Uzaklara dalana kadar.. You'll never be too far from me Benden asla çok uzakta olmayacaksın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Just close your eyes Sadece gözlerini kapat And you'll be here with me Benimle olacaksın Just look to your heart Sadece kalbine bak And that's where I'll be Ve olacağım yer orası If you just close your eyes Eğer gözlerini kapatırsan Till your drifting away Uzaklara dalana kadar You'll never be too far from me Asla benden çok uzakta olmayacaksın Şarkının burası beni bitiriyo yaa (: çok güzeeeL:48::innocent: teşekürLer hayatım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |