![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Baby, I know the story, I've seen the picture, it's written all over your face Bebeğim yüzüne baktığımda gördüğüm resmin hikayesini biliyorum Tell me, what's the secret that you've been hiding? Söyle bana..Saklandığın şeyin sırrı ne? And who's gonna take my place? Ve yerimi kim alacak? I should have seen it coming, Bunun olacağını bilmeliydim I should have read the signs İşaretlerden anlamalıydım Anyway, I guess it's all over Herneyse,sanırım tamamen bitti.. Chorus: Can't believe that I'm a fool again Yeniden aldandığıma inanamıyorum I thought this love would never end, Bu aşkın hiç bitmeyeceğini sanmıştım how was I to know? Nasıl bilebilirdim You never told me Hiç söylemedin ki.. Can't believe that I'm a fool again, Yeniden aldandığıma inanamıyorum and I who thought you were my friend, how was I to know? Ve benim arkadaşım olduğunu düşündüm Nasıl bilebilirdim You never told me Hiç söylemedin ki.. Baby, you should've called me, when you were lonely, Bebeğim,yalnızken beni aramalıydın when you needed me to be there yanında olmama ihtiyaç duyduğunda Sadly, you never gave me too many chances to show you how much I care Ne yazıkki seni ne kadar önemsediğimi göstermem için bana pek şans vermedin Ooh, should have seen it coming, Bunun olavağını bilmeliydim I should have read the signs İşaretlerden anlamalıydım Anyway, I guess it's all over Herneyse,sanırım tamamen bitti Chorus About the pain and the tears Acı ve gözyaşları için.. Ooh, If I could, I would, turn back the time Yapabilseydim,zamanı geri çevirirdim.. Ooh yeah I should have seen it coming Bunun olacağını bilmeliydim.. I should have read the signs İşaretleri görmeliydim Anyway, I guess it's all over Herneyse,sanırım tamamen bitti.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| benim şarkım bu yaa sözlere bak.. Can't believe that I'm a fool again Yeniden aldandığıma inanamıyorum I thought this love would never end, Bu aşkın hiç bitmeyeceğini sanmıştım how was I to know? Nasıl bilebilirdim You never told me Hiç söylemedin ki.. son günlerde dilime dolandı hep.. çeviri için çok saol seçil
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |