![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
"Maybe Tomorrow" [Shane:] Cant believe its over Bittiğine inanamıyorum That you're leaving Terkettiğine.. Weren't we meant to be? Birlikte hiç mi anlamlı değildik? Should've sensed the danger Tehlikeyi hissetmeliydim Read the warnings Uyarıları okumalıydım Right there in front of me Tam da önümde duran(uyarıları,tehlikeleri).. Just stop Dur bi.. Lets start it over Hadi en başa dönelim Couldn't I get one more try? Bir denemeyi daha kaketmedim mi? [All:] Maybe tomorrow you'll say that you're mine Belki yarın,"benimsin" diyeceksin You'll realize, I could change Değişebildiğimi farkedeceksin I'm gonna show you I'm in it for life Sana hayat boyu bu işte (ilişkide) var olduğumu göstereceğim I'll get you back someday Birgün sana tekrar sahip olacağım Maybe tomorrow Belki de yarın.. [Shane:] I forgot to be there Orda olmayı unuttum I was selfish Bencildim I can see that now Şimdi görebiliyorum [Mark:] I should've got to known you Seni tanımalıydım Should've held you Seninle olmalıydım(sarılmalıydım) When your tears fell down Gözyaşların dökülürken.. Just stop Dur bi Don't make me beg you Beni yalvarttırma Tell me that you'll stay the night Bana gece kalacağını söyle [All:] Maybe tomorrow you'll say that you're mine Belki yarın,"benimsin" diyeceksin You'll realize, I could change Değişebildiğimi farkedeceksin I'm gonna show you I'm in it for life Sana hayat boyu bu işte (ilişkide) var olduğumu göstereceğim I'll get you back someday Birgün sana tekrar sahip olacağım I will find a way Bir yolunu bulacağım [Nicky:] Wait a minute Bir dakika bekle Just hear me out Sadece sonuna kadar dinle This time I promise, I'll put you first Bu sefer söz veriyorum,önceliğim sen olacaksın [Shane:] Turn around now Dön şimdi.. Your heart can't let you walk away Kalbin gitmene izin veremez I'll do what it takes Neye mal olursa olsun yapacağım [All:] Maybe tomorrow you'll say that you're mine Belki yarın,"benimsin" diyeceksin You'll realize, I could change Değişebildiğimi farkedeceksin I'm gonna show you I'm in it for life Sana hayat boyu bu işte (ilişkide) var olduğumu göstereceğim I'll get you back someday Birgün sana tekrar sahip olacağım Maybe tomorrow Belki de yarın.. [Kian:] There's so much I wanna say now Şu an söylemek istediğim çok şey var I just wanna make a life with you (don't walk away) Sadece seninle bir hayat kurmak istiyorum(gitme) There's so much I wanna do now Şu an yapmak istediğim çok şey var I just wanna make love to you Sadece seninle flört etmek istiyorum [Shane:] Maybe tomorrow Belki yarın Maybe tomorrow Belki yarın |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Haziran-2011
| Alıntı:
Gerizekalı.. kim çevirdiyse bunları... hahah rezil ya... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| forum canlanmış ya ahahah canım sıkılıyodu iyi oldu böyle
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
O zamanlar gençtik bebem. aaah ahhh son gönderilen mesajların 50'ye ayarlı olduğu günler bilirim. yıllaar yıllar önceydi Sen hatırlıo musun o günleri trustno1???
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |