![]() |
| | #21 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
sen arada deiştir onu : DŞu believe olayını da ezbere bilmekten öte bildiğim şeyler vardı. sorun değil. pazartesi ilk iş onu da öğrenirim en yetkili ağızdan Bak Muko da neler neler demiş sana bak bak bakkk
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Haziran-2011
| Alıntı:
Konu trustno1 tarafından (18-Haziran-2011 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
2. kendin diyosun istediğim gibi konuşmakta özgürüm diye, sonra da kalkıp believed olcak diye insanlara ders vermeye kalkıyosun burda. buyur ben de senin türkçe'ni düzeltiyorum. senin insanlara yaptığın şeyin aynısı. zaten senin ne kadar ingilizce bildiğin de tartışılır. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! Konu ChAoS@yeal tarafından (18-Haziran-2011 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
hem istediğimi yazarım türkçe'me karışma diyo hem de burda bizim ingilizce bilgimizi sorguluyo. ne diyim şimdi ben buna ha ne diyim ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. 3. inan bana gerzeklik yarışı yapmaya kalksak sen bana tur bindirirsin. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |