![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Shane: Stay with me Don''t fall asleep too soon The angels can wait for a moment Benimle kal,hemen uykuya dalma,melekler biraz daha bekleyebilirler.. Come real close Forget the world outside Tonight we''re alone It''s finally you and I Daha yakınıma gel,dış dünyayı unut,sonunda sen ve ben yalnızız bu gece.. It wasn''t meant to feel like this Not without you bu şekilde hissetmemem gerekiyordu, sensiz değil.. All: Cos when I look at my life Çünkü hayatıma baktığımda How the pieces fall into place Nasıl da parçalar yerine oturdu It just wouldn''t rhyme without you Sensiz ritme girmezdi When I see how my path Kader çizgime baktığımda Seem to end up before your face Yüzünü görmeden önce sona erecek gibiydi The state of my heart Kalbimin durumu The place where we are Olduğumuz yer Was written in the stars Yıldızlarda yazılıydı.. Bryan: Don''t be afraid Korkmana gerek yok I''ll be right by your side Ben hep senin yanında olacağım Through the laughter and pain Gülümsemelere ve acılara Together we''re bound to fly Birlikte göğüs gereceğiz.. I wasn''t meant to love like this Not without you bu şekilde sevmemem gerekiyordu, sensiz değil.. All: Cos when I look at my life Çünkü hayatıma baktığımda How the pieces fall into place Nasıl da parçalar yerine oturdu It just wouldn''t rhyme without you Sensiz ritme girmezdi When I see how my path Kader çizgime baktığımda Seem to end up before your face Yüzünü görmeden önce sona erecek gibiydi The state of my heart Kalbimin durumu The place where we are Olduğumuz yer Was written in the stars Yıldızlarda yazılıydı.. Mark: I made a few mistakes, yeah Bazı hatalar yaptım.. Shane: Like sometimes we do Hepimizin çoğu zaman yaptığı gibi Mark: Been through lot of heartache Pek çok kalp ağrısı çektim.. But I made it back to you Ama sonunda seni buldum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |