![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ufak tefek ayrıntılar haricinde, bsb tercümelerini tamamladık diyebilirim..'e şimdi forumun çevirmenleri ne yapacak?' diyenleri duyar gibi olduğum için, bu başlığı açma zorunluluğu hissettim..zaten buna seçil'le birlikte ufaktan başlamıştık.. devamının gelmesi için siz isteyin, gerisini bize bırakın.. amma velakin, dikkat edilmesi gereken birkaç husus var; çeviriler forum kurallarına ya da genel ahlak kurallarına uygun olması gerektiği için gidipte 50 cent'ten, ne bileyim Snoop Dogg'dan falan şarkı tercümesi istemeyin lütfen.. hatta genel olarak rap, hiphop isteğinde bulunmaktan kaçının, anladınız siz onu.. bunun dışında her istek mutlaka çevrilecektir diye de bir şey yok, yetiştirebildiğimiz sürece, elimizden geldiğince olacak bu iş.. son olarak, moderatör ya da adminlerden isteğim, konunun önemli ya da sabit yapılması ve/veya bir üst foruma taşınması, artık hangisine karar verirseniz, size kalmış.. ailenizin çevirmeni cemal..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
ben t-pain den "low " şarkısının çevirisini istiyorum. hemde çok istiyorum t-pain florider diyede geçiyo...şimdiden teşekkürler.......
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Nisan-2008 Yaş: 19
|
fergıe big girls don't cry please
__________________ http://img441.imageshack.us/img441/6...esscopysz0.jpg |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
çeviriniz hazırdır, afiyet olsun..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu güzel oldu işte.. ben ne zamandır natasha bedingfield_these words istiyodum söylemek bugüne kısmetmiş ![]() zahmet olucak ama bi el atsan ailemizin çevirmeni :WOT:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Nisan-2008 Yaş: 19
|
kelly rowland work:muzy:
__________________ http://img441.imageshack.us/img441/6...esscopysz0.jpg |
| |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
[QUOTE=S.I.B.L.I.T;60551]konunun başında anlatmıştım sanırım, ama daha net biçimde anlatmam gerektiği sonucuna vardım, lütfen cinsel içerikli şarkı sözlerini çevirmemizi istemeyin, yanıtsız kalacaktır.. valla bilmiyodum.. bilseydim istermiydim...o zman ben o şarkıyı bi daha dinlemem. :confused5:dinlermiyimm??:ahkafam:
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bonjovi - all about loving you saygılar sevgiler hürmetler efem
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |