![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İşte yine sen, rüyalarıma girmeye çalışıyorsun, Ben seni unutmaya çalışırken.. Kalbime anlatıyorum Ama bir türlü idrak edemiyorum, Sensiz bir günü.. Şimdi sen gittin, bir hayatın var Ama ben acılar içindeyim, Her saat aklıma gelen.. Ama artık olayları olduğu gibi kabul etmenin zamanı.. Keşke yapabilsem ama bir türlü.. Başka şekilde düşünemiyorum Sensiz dünya sadece bir boşluk Sen gittin ve ben hep merak edeceğim Neden başka şekilde olamıyor?.. Sen gökyüzündeki bütün renkleri tükettikten sonra Nasıl hissetmem beklenebilir ki? Sanki başka birinin hayatında yaşıyor gibiyim Bana bunun gerçek olmadığını söyle.. Başka şekilde düşünemiyorum Sensiz dünya sadece bir boşluk Sen gittin ve ben hep merak edeceğim Neden başka şekilde olamıyor?.. Sanki hiç ayrı düşmemişiz gibi Sanki gözyaşlarımız hiç dökülmemiş gibi Sanki sen hala buradaymışsın gibi.. Başka şekilde düşünemiyorum Sensiz dünya sadece bir boşluk Sen gittin ve ben hep merak edeceğim Neden başka şekilde olamıyor?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Sanki hiç ayrı düşmemişiz gibi Sanki gözyaşlarımız hiç dökülmemiş gibi Sanki sen hala buradaymışsın gibi.. nickkkkkkkk:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |