![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sisin içinde yürüyüp duruyorum Sebeplerin çizgileri arasında Dünün hayaletinden saklanıyorum Zorlukla nefes alıyor gibi hissediyorum.. Yağmuru tekrar hissetmek istiyorum Suyu tenimde hissetmek istiyorum Ve herşeyi yıkayıp götürsün istiyorum, sağanak yağmurda.. Yağmuru hissetmek istiyorum.. Günleri kaybedip duruyorum Gölgeler kalktı ama hala güneşe bakamıyorum Deliye dönüyorum, burada kalamam İyice hissizleştim, sadece birine ihtiyaç duymak istiyorum Yağmuru tekrar hissetmek istiyorum Suyu tenimde hissetmek istiyorum Ve herşeyi yıkayıp götürsün istiyorum, sağanak yağmurda.. Yağmuru hissetmek istiyorum Benim için tek olduğunu sanırdım Ama şimdi yanıldığımı düşünüyorum Çünkü hayat devam ediyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
cemal şimdi burdan bütün çevirilere tek tek teşekkür yazsam olmaz dimi... en iyisi son açılmış başlıkta sana şöyle kocaman bir teşekkür edeyim daha uygun olsun.... ellerine sağlık cemalcim çok teşekkür ederim.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
ben şarkılara adapte olamadan sen çevirilere devam ediyosun cemal bey.. maaşallah nazar değmesin bu şarkıyı hatırlayamadım (isim olarak değil,müziğini). demek ki benim favorilerden değil.. dinledikçe alışacam aynı never gone daki gibi..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |