![]() |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
ya bu şarkıyı dinliyorum we aklıma ne geldi her yagmur yagdıgında aşkım adımıa anıyor ne güzel(kendimi awutuyorum da)neyse ama hiç aklına gelmezki ona dedliler gibi aşık olan biri oldugu ama bir gün ögrenicek
__________________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Benim için tek olduğunu sanırdım Ama şimdi yanıldığımı düşünüyorum Çünkü hayat devam ediyor.. bittim bu söze yaa .. teşekkür ederim cemal amcam
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
son zamanlarda en çok bu şarkıyı dinliorum ve özelliklede yolda yürürken hep yağmur yağsa diye düşünüorum bu şarkıyı öyle hissetmek gerek galiba yağmuru hissedince şarkıda olduğu gibi birilerinin tek olmadığını anlar insan
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Yağmuru tekrar hissetmek istiyorum Suyu tenimde hissetmek istiyorum Ve herşeyi yıkayıp götürsün istiyorum, sağanak yağmurda.. Yağmuru hissetmek istiyorum.. evet bütün herşeyi yıkayıp götürsün artık bu yağmur.............:cry::cry::cry::cry::cry::cry:: cry::cry:
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
|
Sisin içinde yürüyüp duruyorum Sebeplerin çizgileri arasında Dünün hayaletinden saklanıyorum Zorlukla nefes alıyor gibi hissediyorum.. ......ağlmak istiyorummmmmm:cry:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |