![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Gökyüzünde yürüyorum, bir an için seni görüyorum Gözlerinde bulduğum yıldızlardan bir dünya çiziyorum Burada, sisin üstünde, herşey net görülüyor Merak ediyorum, sen de burada olsan nasıl olurdu?.. Bu biraz zaman alacak, ama ben bekleyemiyorum, Sana hissettiklerimi anlatmak için.. Dünyam karıştığında huzur sensin Kalbim, kanım, tutkumsun Neden, söyle bana neden? Herşeysin ama benim değilsin.. Herşey çığrından çıktığında sana sıkıca sarılırım Ve hepsi bittiğinde benim kadınım olursun Neden, söyle bana neden? Herşeysin ama benim değilsin.. Başka birinin dokunuşundan korkmana gerek yok Sadece bana bir şans ver, nasıl sevilmen gerektiğini sana göstermem için Bu biraz zaman alacak, ama henüz geç değil Sana hissettiklerimi anlatmak için.. Dünyam karıştığında huzur sensin Kalbim, kanım, tutkumsun Neden, söyle bana neden? Herşeysin ama benim değilsin.. Herşey çığrından çıktığında sana sıkıca sarılırım Ve hepsi bittiğinde benim kadınım olursun Neden, söyle bana neden? Herşeysin ama benim değilsin Birgün buralara geleceksin Ben ışığı açık bırakacağım Ve seni hayal kırıklığına uğratmayacağım Hayır, seni hayal kırıklığına uğratmayacağım Sen güneşsin Sen yıldızsın Sen aysın Sen yağmursun Dudaklarını, gözlerini seviyorum Beni çıldırtıyorsun Bebeğim; herşeysin, ama benim değilsin.. üçüncü klibin bu şarkıya geleceğini öğrenince hemen çevireyim dedim, haliyle isteklerinizi biraz ertelemiş olduk, ama onlar da yakında çevirilecektir, merak etmeyin.. Ailenizin çevirmeni Cemal.. edit: bir varmış bir yokmuş, klip gelmiyormuş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Ailemizin çevirmeni canımız ciğerimizz cemalimizz sağol yine döktürmüşsünnn:muhahaha:...bu arda yaa ne kdar güzel sözlerr yaaaa...nie bu kdar bsb yi sewdiğim belli |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| aynen diğer yabancı şarkıları türkçeye çevirdiğimizde iğrenç şeyler de çıkabiliyor ama bsb de hayır bu asla olmuyor her şarkıda ayrı bir anlam komedi trajedi yanlızlık ve akılalmaz bi sevgi anlatılıyo ben de buna bayılıyorum canlarım benim çok seviyorum onları yaw bu arada çok sağol cemal çeviriler için diğerlerinide bekliyoruz |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Alıntı:
Nakarat süper!!! Anlamı bana şarkıyı çok daha fazla sevdirdi 2 gündür aralıksız dinliyorum ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |