![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sırlarını gözlerinde saklar Gerçeği yalanlarının içine sarar Ve tam bana yaptıklarına katlanamadığımda Bana gelir ve beni cennete geri götürür Onu tutmak çok zor Ama bırakamıyorum Ben kasırgadaki bi karton evim Sağanak yağmurda umursamaz bir yürüyüşteyim O beni kesiyor ve acı hissetmek istediğim tek şey Bir çocuk gibi dans ediyor Beni çıldırtıyor,vahşileştiriyor Fakat gülümsediğinde çaresizim Yapabilsem belki onunla savaşırdım Çok acı veriyor fakat çok da iyi hissettiriyor Bir gül gibi açılıyor Bana yaklaştığında Benden ne istese yaparım Kontolden çıktı Ama bırakamıyorum Ben kasırgadaki bi karton evim Sağanak yağmurda umursamaz bir yürüyüşteyim O beni kesiyor ve acı hissetmek istediğim tek şey Bir çocuk gibi dans ediyor Beni çıldırtıyor,vahşileştiriyor Fakat gülümsediğinde çaresizim Bana baktığında Çok zayıf düşüyorum Ben kasırgadaki bi karton evim Sağanak yağmurda umursamaz bir yürüyüşteyim O beni kesiyor ve acı hissetmek istediğim tek şey Bir çocuk gibi dans ediyor Beni çıldırtıyor,vahşileştiriyor Fakat gülümsediğinde çaresizim
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
murat sonuna kadar haklı walla ben ne çileler çekiyom bunları yazabilmek için biliyonuz mu? hem walla hem billa internet cafeden giriyom bari onun parası çıksın..inanmayan gülcana sorabilir..ama ben sizin yerinizde olsam bana yeni bi bilgisayar alırdım,cafeye para öde öde nereye kadar di mi? bu aralar casperda felam kampanya var arkadaşlar duyrulur!
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |