![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Uyanık şekilde uzanıyorum bir saat daha Tıpkı bir önceki gibi.. Gölgeler aklımla oyunlar oynuyor Buna daha fazla dayanamıyorum.. Kendi nefesimin sesini duyuyorum Bana seni daha çok özletiyor.. Bittiğinde beni uyandır Bütün hasar verildikten sonra.. Beni kanarken izleyebileceğin bir yerde olmak istemiyorum Beni burada paramparça bırak.. Sana rastlama olasılığını göze alamam O yüzden kapıyı kilitleyip pencereyi kapadım Sadece uyumak istiyorum, Gelecekte kendi ayaklarım üstünde duracağım güne kadar.. Bittiğinde beni uyandır Bütün hasar verildikten sonra.. Beni kanarken izleyebileceğin bir yerde olmak istemiyorum Beni burada paramparça bırak.. Eğer istiyorsan beni Güneşin karanlık yüzeyinde bulabilirsin Bebeğim ne hale düştüğümüzü görmek istemiyorum Bütün hasar verildi.. Bittiğinde beni uyandır Bütün hasar verildikten sonra.. Beni kanarken izleyebileceğin bir yerde olmak istemiyorum Beni burada paramparça bırak..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| yokk valla senin gibii yaaa..teşekür etsemmm cidden biz teşekür etmekten bıktık sen çevirmekten bıkmadın...teşekür etmesemm..yanii o kadar uğraşmışsın..teşekür içimde kalmasın ![]() ![]() çok çok ve yine yine teşekürler |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemal ilk önce beğendiği şarkıları çeviriyo sanırsam mübarek insana saygılar:worshipjesus: yalnız bu şarkıyı da anımsayamadım.. zevklerimiz uyuşmadı bu sefer cemal
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
nedeye bilirimki:confused06: warya aslında ben bu admların hiç biirrrr sakısına kötü demedimki ![]() dilerimki ALLAH tan ingilizcene dert wermesin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN sagol cemal |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Eğer istiyorsan beni Güneşin karanlık yüzeyinde bulabilirsin Bebeğim ne hale düştüğümüzü görmek istemiyorum Bütün hasar verildi.. süper yaaaaaa aman allhım:w00t:
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Sana rastlama olasılığını göze alamam O yüzden kapıyı kilitleyip pencereyi kapadım Sadece uyumak istiyorum, Gelecekte kendi ayaklarım üstünde duracağım güne kadar.. Bittiğinde beni uyandır Bütün hasar verildikten sonra.. Beni kanarken izleyebileceğin bir yerde olmak istemiyorum Beni burada paramparça bırak.. Herşekilde şarkı süper sözler süper Cemal süper
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |