![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Kapıyı kapatıyorum Daha önce birçok kez,birçok kez yaptığım gibi Kurgu odasında kaydedilmiş bir film sahnesi gibi, Bu gece gitmene izin verdiğimde Hiçbir şey söylemeden.. Uyumaya çalışıyorum Fakat saat 'sen ve ben' düşüncelerinde takılı kaldı Binlerce pişmanlık daha açığa çıkıyor Şimdi burada olsaydın,yemin ederim Sana şunu söylerdim.. Bebeğim bir günü daha boşa harcamak istemiyorum Bunu içimde tutarak..beni öldürüyor Çünkü istediğim herşey doğruca sana ulaşıyor.. Keşke söylenecek sözleri bulabilseydim Bebeğim her gidişinde sana söylerdim Avutulamaz haldeyim Duvarlara tırmanıyorum Uçurumu görebiliyorum fakat düşüşü göze alamıyorum Numaranı ezberledim fakat neden arayamıyorum? Belki de daima benimle olacağını bildiğimden Olasılıklarda.. Bebeğim bir günü daha boşa harcamak istemiyorum Bunu içimde tutarak..beni öldürüyor Çünkü istediğim herşey doğruca sana ulaşıyor.. Keşke söylenecek sözleri bulabilseydim Bebeğim her gidişinde sana söylerdim Avutulamaz haldeyim Böyle olmak istemiyorum Sadece bilmeni istiyorum; İçimde tuttuğum herşey, İçimden atamadığım herşey demek.. Bilmiyor musun bebeğim Bir günü daha harcamak istemiyorum Keşke söylenecek sözleri bulabilseydim Bebeğim her gidişinde sana söylerdim Avutulamaz haldeyim.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |