![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Kimseye söylemeyeceğim, sadece zihnimde haykıracağım.. Hayat senaryosunda güzel şeylere yer yok Bizim öngördüğümüz gibi değil.. 'O' olmasını istediğin kişinin düşündüğün kişi olması gibi Kimseye söylemeyeceğim, ama bir mahkum gibi yaşamayacağım Hiçbir şey öyle mükemmel olmak zorunda değil Bana buna değdiğini söyleyebilir misin? Çünkü kalp yalan söyleyemez, yüz söylemeye çalışsa da.. Aşk bütün gece seni uyutmayabilir Çünkü aşk bütün gece seni uyutmayacak Bu senin karar verebileceğin birşey değil Bir gün yapayalnızsındır Ertesi gün telefonda ağlıyorsundur.. Aşk bütün gece seni uyutmayacak Tatlı bir ilahi gibisin, seni öbür tarafa götüren Aşk bütün gece seni uyutmayacak Yaşayan birine anlatmasam da, Yine de herkes bilecektir Bir yerlerde her zaman saat gecenin üçü Oraya vardığında bunu anlarsın Bazıları bunu örtbas etmeye çalışır Bazılarıysa asla yeterli olmadığını düşünür.. Çünkü aşk bütün gece seni ayakta tutacak Bu senin karar verebileceğin bir şey değil Bir gün yapayalnızsındır Ertesi gün telefonda ağlıyorsundur.. Aşk bütün gece seni uyutmayacak Tatlı bir ilahi gibisin, seni öbür tarafa götüren Aşk bütün gece seni uyutmayacak Seni korkutmak istemiyorum, Ama herkesin bir ilki vardır Ama gün gelip de yaşlandığında Asla geçmişe dönüp 'Keşke deneseydik' deme Bütün gece uyuyamayarak.. İşte Unbreakable albümünün mükemmelliğini bize bir kez daha kanıtlayan şarkılardan biri..Mükemmel melodilere mükemmel sözler,üstüne hastası olduğunuz mükemmel vokaller, daha ne olsun? (Buyrun Selçuk bey, afiyetle dinleyebilirsiniz artık..)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Dayı öncelikle eline diline sağlık. Bu şarkının sözleri bence albümde sözleri en güzel olan şarkı. Çok duygu yüklü bir parça.. Bu kısmını çok begendim: Bir gün yapayalnızsındır Ertesi gün telefonda ağlıyorsundur.. Aşk bütün gece seni ayakta tutacak Tatlı bir ilahi gibisin, seni öbür tarafa götüren Aşk bütün gece seni uyutmayacak Çeviride bir yerde yanlışlık var, onu belirtmek istedim, o da zaten senden senden kaynaklanmıyor. Şarkı sözleri sitelerinin bazılarında yanlış yazılmış o cümle. Sende onlardan birine bakarak çevirdin sanırsam. Cause love will keep you up all night There's nothing that you can't decide bölümündeki ikinci mısra It's not something you can decide olucak. Ki bazı siteler* bunu bu şekilde doğru biçimde yazmış. Zaten şarkının gelişinden de anlaşılıyor hangi cümlenin olması gerektiğine: Çünkü aşk seni bütün gece uyutmayacak Bu senin karar verebileceğin birşey değil şarkının sözlerini bu şekilde düzeltirsek, ahengi bozmamış oluruz ![]() Bu arada cümleleri türkçeye tam olması gerektiği gibi cümlelerle çeviriyosun, tebrik ederm dayıcığım. *: 1) http://www.lyricsreg.com/lyrics/back...+Up+All+Night/ 2) http://www.lyricsandsongs.com/song/893107.html |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
sağolasın tutkun, dediğin gibi ben şarkıyı forumda yer alan, mami'nin eklediği sözlere bakarak tercüme ediyorum, bu şarkıyı çok fazla dinlemememiştim bugüne kadar, unmistakable ve sonrasındaki 3 şarkı arasında sürekli gidip geliyordum, o yüzden ş'olmuş..
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemalım cemalım aslan cemalım.. yeni gördüm o güzel çevirini teşekkürlerimi sunarım.. çevirinin aklımdan çıkması zor gibi görünüyo.. hele ki son bölümü.. gel de piizlenme
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
ben de diyorum nerde bu selçuk'un cevabı..yoksa sallamıyo mu artık çevirilerimizi diye düşünmeye başlamıştım.. yok yok biliyorum sende yoğunsun benim gibi, geç de osa seni 'piizlendirdiysem' ne mutlu bana..
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
aynen cemalım.. yoğunuz valla ne diyim anca geceleri girebiliyom o da bazen.. ikinci klip çıkmış daha göremedim. bi bakayım en iyisi serel sen de işin suyunu fazla kaçırdın haaa
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |