![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Looking for beauty in a certain Mutlak bir güzellik arıyorum Finding the strength inside a gray Ağartının içindeki gücü keşfediyorum Maybe I'm heading for a breakdown Belki bir bunalıma doğru gidiyorum And maybe that's ok Belki de birşey yoktur.. Could be I'm hanging on for dear life Şu değerli hayat için katlanıyor olabilirim Maybe you need to get a grip Belki de sen kontrolü eline almalısın Cause you're the only one That makes me feel like this Çünkü benim böyle hissetmemi sağlayan tek kişi sensin So... Yani Save me I'm falling again Düşüyorum yine kurtar beni Keep me from breakin' in a million pieces Milyonlarca parçaya bölünmekten koru beni In the end no matter what I do Sonunda ne yaparsam yapayım There's nowhere, nowhere to go Hiçbiyer yok gidecek Nowhere to go but you Hiç biyer yok ama sen varsın Tryin' to make nothing Hiç birşey yapmamayı deniyorum out of something Tek bir şey dışında Promise myself I wouldn't care Kendime söz vermiştim umursamayacaktım Maybe you're making me a liar cause I'm sitting here Belki de yalan söylememi sağladın çünkü hala burada oturuyorum You finally crackin' my resistance Ama en sonunda direncimi kırıyorsun And find a way to wear me down Ve beni yavaşça bitirmek için bir yol buluyorsun Yea, I just look at you Evet sadece sana bakıyorum And there's no way out Ve hiç çıkış yolu yok.. Every single road I take (it's you) Gittiğim her yol sana varıyor Asleep or wide awake Uykuda veya uyanıkken (I know it's you) And it's too late for Ve şimdi çok geç anyone to save me Birinin beni kurtarabilmesi için |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
cemal haberin ola boynuz kulagı geçermiş walla sagol canım yaaaaaaaaaaaaa we bu şarkının başı çok hoş tam girişi ah ah ah... nazar degmesin masallah
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
saolasın seçil.. sen de olmasan kimbilir daha ne kadar bekleyecektik
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| biliyorsun abi forumdakilerin istekleri bitmiyoki senden.. yine bir sürü istek yapmışlar..bitmiyor da istekleri ne yüzsüzler var ya.. o bakımdan bu şarkıya sıra gelene kadar eskitirdik herhalde.. iyi oldu seçil'in çevirdiği beklememiş olduk
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |