![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
O güneşle birlikte uyanır,kıyafetlerini giyer Arabasının ikinci denemede çalışmasını umarak.. Gün başlamıştır, kapıda kuyruk.. Dayanamayacak hale gelene kadar frappe* servisi yapar.. Bunu o kırık gülüşünde görebiliyorum.. Keşke ona söyleyebilseydim; Sen milyonda birsin Mesafe katediyorsun bebeğim Bir gün bunu çözeceksin Keşke ona söyleyebilseydim Sen milyonda birsin Ama bana doğru bakmazsın bile.. Hayır bana doğru asla bakmaz Asla, hiçbir zaman.. O saçını toplar, makyajı dağılmıştır; Kimsenin görmesini istemediği gözyaşlarını silerken.. Acıyla haykırır, her kelimesini duyabiliyorum Ne kadar güzel olduğunu bilemezsin.. Bunu o kırık gülüşümde görebilirsin.. Keşke ona söyleyebilseydim; Sen milyonda birsin Mesafe katediyorsun bebeğim Bir gün bunu çözeceksin Keşke ona söyleyebilseydim Sen milyonda birsin Ama bana doğru bakmazsın bile.. Keşke karanlığın içinde sana yol gösteren ışık olabilsem Keşke senin hikayenin sonunu değiştiren kişi olabilsem Milyonda bir olurdum.. Bir gün ona söyleyeceğim.. Bir gün bunu çözeceksin.. Keşke ona söyleyebilseydim; Sen milyonda birsin Mesafe katediyorsun bebeğim Bir gün bunu çözeceksin Keşke ona söyleyebilseydim Sen milyonda birsin Ama bana doğru bakmazsın bile.. *:yunanlıların milli içeceği olarak da bilinen bir çeşit sütlü ve köpüklü kahve.. Al Serel, iliğimi kuruttun, sırf sen daha fazla meraklanma diye gecenin üçünde bunu tercüme ediyom,imzanda bile yazdığına göre çok değerli senin için heralde, artık diğerlerini de bi ara çeviririm..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| serelll çok sewinecekkk onun için çok değerli bu şarkı....albümde en çok sewdiği şarkı serelimin...ellerine sağlık cemal bu kadar uğraşmışsınn yaaaa gece gece helal sana |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
çok saol cemal yaa gerçekten çok değerliydi benim için çok mutlu oldum çok çok çok saol yaa ne dicemi bilemiorum bi tanesin sen cemal...:biggrin::biggrin:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
KESKE ONA SÖYLEME FIRSATIM OLSAYDI BÜTÜN DÜNYA YA HAYKIRIRDIM HERHALDE BU DÜNYADA BİR TANE OLDUGUNU SÖYLERDİM AYNI BU SARKIDAKİ SÖZLER GİBİ MİLYONDA BİR OLDUGUNU WE BENDE MİLYONDA BİR OLAN KİSİYİ SEWDİGİM İÇİN SANSLI OLDUGUMU SOYLERDİM SENİ SEWİYORUM NICK CARTER:wub::wub: we ayrıca bu sarkının türkçesi için sagol:wink:
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
milyon değil dünyada kaç milyon sarışın varsa onların içinde tek benim Nickim hayatımdaki ilk tek ve son sarışın o
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |