![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
'Git, dur ve git..', sürekli bunu duyuyorum.. Eskiden seni açık ve net anlardım, şimdiki gibi değil.. Çok kararsızsın.. Ve seni etrafımda gördüğümde mantıklı davranamıyorum Tutarsızlığın beni perişan ediyor, çok uyumsuzsun bebeğim.. Hep uzaklaşıyorsun.. Bir adım ve herşey biter, Ve sen bana doğru koşarsın.. Seni hayal kırıklığına uğrattığımı söylüyorsun Bebeğim ya beni kabul et ya da reddet.. Ben zaten öldüm.. Sana zaten söyledim, üzgün olduğumu.. Hatalar yapabilirim Ben bir bağımlı oldum, Kör bir fanatik.. Bilmiyor musun, paniğe karşı bağışıklığın yok, Biri sana ilgi duyduğunda.. Ve kar tenine değdiğinde, Soğuk sonsuza kadar devam etmez, Ama hala yaşıyorsundur.. Mevsimlerin değişmesine izin verme.. Hep uzaklaşıyorsun.. Bir adım ve herşey biter, Ve sen bana doğru koşarsın.. Seni hayal kırıklığına uğrattığımı söylüyorsun Bebeğim ya beni kabul et ya da reddet.. Ben zaten öldüm.. Sana zaten söyledim, üzgün olduğumu.. Daha kaç kez söylemem gerekiyor, Sen bana inanmadan önce.. Altyapı: Downpour
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |