![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İşte buradayız, yedi gün yedi gecelik boş çabalardan sonra Alışılagelmiş davranışlar bu sefer işe yaramayacak Dönüşü olmayan bir noktadayız Ve bütün yol boyunca öğrendiğimiz tek şey birbirimizi incitmek.. Geri dönüp bakıyorum ve merak ediyorum, neden anlamam bu kadar uzun sürdü? Hiçbir şeyin değişmediğini ve asla değişmeyeceğini, bunca yıl aynı kaldığını.. Hala bu acının içinde duruyoruz Ve hiçbir şey bunu iyileştiremeyecek Bir dakika daha beklemek istemiyorum, beni bu sefaletten kurtar Aklını okuyabiliyorum bebeğim, bu oyunun içinde değilsin Ve biz eskiden olduğumuz gibi değiliz Hayır bana yalan söylemek zorunda kalmazdın eğer gitmeme izin verseydin Bir dakika daha beklemek istemiyorum Zaten bildiğim bir şeyi duymak için.. O yüzden sesini tut, nefesini boşa harcama Görmüyor musun işte, bitti? Bu elveda kalıcı, o yüzden bana iyi şans dile ve unutmaya çalış Bütün bu kavgalar, bütün denenen yollar Neredeyse başarmıştık ama asla başaramadık Ve sonunda bu hale geldi.. Bir dakika daha beklemek istemiyorum, beni bu sefaletten kurtar Aklını okuyabiliyorum bebeğim, bu oyunun içinde değilsin Ve biz eskiden olduğumuz gibi değiliz Hayır bana yalan söylemek zorunda kalmazdın eğer gitmeme izin verseydin Bir dakika daha beklemek istemiyorum Zaten bildiğim bir şeyi duymak için.. Ne hale geldiğimizi saklayamayız Bıkmıştım ve yorulmuştum ama sonunda bitti işte.. Bitti, bitti..* *=çeviri bitti manasında diil, şarkıda diyo..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ya bunlar neden bu kadar güzel şarkıları söylüyorlar yaa bir şarkıyıda beğenmedim diyemiyorum yaaa... adamlar o kadar kör etmiş beni budur yani açıklaması... cemal teşekkürler çeviri için bu arada
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bıkmıştım yorulmuştum sonunda bitti.. işte budur yani.. forumumuzun biricik çevirmeni 'love will keep you up all night' bu şarkıyı istiyoorum.. forumda çevirisi yok dimi bu şarkının pek giremiyom da siteye rezil olmayayım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
edit:abi bana gıcıklığına mı yapıyolar ya bunu, everything but mine dediler, üzdüler beni.. gönül isterdi ki unmistakable olsun ama bu şarkı da albümdeki en iyi şarkılardan..şu da diğer tezim; bizimkiler her albümde bir şarkıyı bizlere, hayranlarına özel olarak saklıyorlar..millennium'da don't wanna lose you now, black&blue'da get another boyfriend, never gone'da safest place to hide..(şarkılar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir).. redaksiyon: eroica (monitöre bakmadan direk klavyeden yazarken parmaklarımın büyüklüğü nedeniyle iki tuşa birden basmam sonucu ortaya çıkan yanlışları düzelten biricik yiğenime (biricik yazsan daha ii olur dedi şimdi de hatta şimdi de abarttı, güzel de ekle dedi) ) katkılarından dolayı teşekkürler..)dipnot: bak gülcancım, biliyom türkçede iki nokta yanyana diye bi şey yok ama bu da benim imzam gibi bi şey..alışmışım işte gidiyo böle..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
önceden ugrasırdım yarım yamalak ingilizcemle bu adamlar ne diyor diye anlamaya çalışırdım ama simdi hazıra konuyorum çooooooooooookkkkkkkkk sagollllll cemal |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |