![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İşte ben, yere bakıyorum.. Güneş gibi gülen kişi, o sensin.. Ne düşünüyordun? Aklındaki şarkı neydi?.. İşte biz, bir grup olma yolundayız, Bizim bölümümüzü nasıl çalacağımızı çalışıyoruz.. Orada uzanmış hayaller kuruyorum, Sonra yatağımda, tek başıma.. Eğer ben aptal idiysem Belki de ihmalkar, Sen de öyleydin.. Herşey gerçeğe dönmek zorunda değil Bazı sözler hiç söylenmese daha iyi Bazı aşklar gerçekten aşk bile değil.. Seninle paylaştığım herşeyi saklayacağım Ve bu yeterli, işte biz.. Görüntüyü dondur.. Ağlamak üzere değilim.. Değişmemiz için çok geç, neden deneyelim ki?.. Bir kameram var, kalbimin içine yerleştirilmiş.. Eğer ben bir zavallıysam Ya da sadece şanssız, Sen de öylesin.. Herşey gerçeğe dönmek zorunda değil Bazı sözler hiç söylenmese daha iyi Bazı aşklar gerçekten aşk bile değil.. Seninle paylaştığım herşeyi saklayacağım Ve bu yeterli, işte biz.. Geçmişle şimdi arasında bir yerlerde, 'Hiç değişmeyeceğiz' dediğin zamanı hatırlıyorum Ve eğer ne olmuş olabileceğini düşünürsen Bugün kaybedeceksin.. Ve bizim hala çalacak şarkılarımız var..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ooofff, off..2 gündür beni benden aldı bu şarkı..ben nasıl farkedememişim şimdiye kadar..kesinlikle ve kesinlikle herkesin top 10 bsb listesine gireceğini iddia ediyorum, dinlemediyseniz mutlaka dinleyin, dinlediyseniz bu sefer daha dikkatli dinleyin.. http://rapidshare.com/files/76045813..._s_Us.mp3.html (forumda zaten bulunan link, yanlış anlaşılmasın..) bu arada ufak bir hatırlatma, bu şarkı aslında alexz johnson adında genç bir aktrist/şarkıcıya ait..bizimkiler cover yapmışlar ve walmart'a özel bir bonus track olarak unbreakable albümüne eklemişler..böylesine genç bir kızın böyle müthiş bir şarkı yapması ve bizimkileri kendine özendirmesi takdire şayan, bravo walla..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
%100 katılıorum sana cemalcim...senden bunu ne zamandan beri isticektim ama utanıorum artık yaa en çok çeviri ben istiorum sanırım :blush2: saol dayı |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Geçmişle şimdi arasında bir yerlerde, 'Hiç değişmeyeceğiz' dediğin zamanı hatırlıyorum Ve eğer ne olmuş olabileceğini düşünürsen Bugün kaybedeceksin.. Ve bizim hala çalacak şarkılarımız var.. __________________ bitiş süperr
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |