![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Tanıştığımız ilk geceyi asla unutmayacağım Bebeğim sen bir yıldızdın.. O andan itibaren hep sen ve bendik Beraber ne kadar güzel ışıldardık.. Sonraları arkadaşlarınla beraber Bana ölüymüşüm gibi davrandın Sanki görünmez gibiydim Bu unutulacak gibi değildi, bilmeni istedim Yaşanmaması gereken bir durumdu,bunu aklımdan çıkaramıyorum.. Peki söyle bana neden, beni istediğini söylüyorsun? Tek yaptığın şey benim sinirlerimi bozmakken.. İnsanlar arasında hep beni küçük düşürüyorsun Etrafta kimseler yokken beni sevdiğini söylüyorsun Bana 'hayır,olamaz' dedirtiyorsun Seni yapayalnız görüyorum Kapıdan çıkıp gitmek üzereyim; Geri dönüp bana iyi davranmazsan.. Beni çıldırttın, ben saygısızlık edebileceğin birisi değilim Benim yerimde olsaydın sen nasıl hissederdin? Kullanılmış gibi hissederek Ezik bir kalple.. Durum kritik, ilişki acıklı Herşey yıkılıyor, çünkü sen ikiyüzlüsün Peki söyle bana neden, beni istediğini söylüyorsun? Tek yaptığın şey benim sinirlerimi bozmakken.. İnsanlar arasında hep beni küçük düşürüyorsun Etrafta kimseler yokken beni sevdiğini söylüyorsun Sen bana göre değilsin, benim için iyi değilsin Sen bana göre değilsin, biliyorum hiç bana göre değilsin.. Bana soğuk davranman bir hata Bebeğim tutunacak kimsem yok Olacağı şu, sonunda ayrılacağım Eğer geri dönüp bana iyi davranmazsan..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Peki söyle bana neden, beni istediğini söylüyorsun? Tek yaptığın şey benim sinirlerimi bozmakken.. İnsanlar arasında hep beni küçük düşürüyorsun Etrafta kimseler yokken beni sevdiğini söylüyorsun allahım tam beni anlatan benim durumumu anlatan bir şarkı ya bu kadar olur ya yuhhh derim ben allahım ben bu şarkıyıda çok seviyodum zaten şimdi çok daha hoşuma gitti açıkçası canlarım benim ya yerim ben onlar:wub: ha bu arada unutmadan tşkler çeviri için cemalcim okiş:17: devamını bekleriz |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Sen bana göre değilsin, benim için iyi değilsin Sen bana göre değilsin, biliyorum hiç bana göre değilsin.. nick göre degil o kızzzzz bakın şarkı sözünde bile diyor evet nick sana göre degil o kızzzz bırak onu.....
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
unmistakable den sonra favorim diyeyim ciddi süper şarkı ya sözleri müthiş | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |