![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İnsan nasıl olur da sahip olduğunun değerini bilemez? Onu kaybedene kadar.. Çok kötü, çünkü kimseye karşı böyle hissetmemiştim.. Ne kadar safım ki herşeyin düzeleceğini düşünmüştüm, iyi olacağımı.. O yüzden her gün biraz daha fazla çabalıyorum Onu unutmak için Burada kendimi ikna etmeye çalışıyorum Yarın daha güzel olacak diye.. Sorun şu ki; geceleri gözlerimi kapadığımda onu aklımdan çıkaramıyorum Beni kim kurtaracak, şimdi o gitti.. Sorun şu ki; bir parçam hala bazı anıları unutamıyor Ve şimdi onun ne olduğunu biliyorum, Sorun aşkın ta kendisi.. Nasıl oldu da bana 'sevgini bana göstermiyorsun' dedi? Çok kötü, çünkü şimdi üzgün olan benim.. Ne kadar aptalım ki herşeyin düzeleceğini düşünmüştüm, iyi olacağımı.. O yüzden hergün onu hatırlatan birşeyler buluyorum Ne kadar uğraşsam da geçmişi geride bırakamıyorum.. Sorun şu ki; geceleri gözlerimi kapadığımda onu aklımdan çıkaramıyorum Beni kim kurtaracak, şimdi o gitti.. Sorun şu ki; bir parçam hala bazı anıları unutamıyor Ve şimdi onun ne olduğunu biliyorum, Sorun aşkın ta kendisi.. Ben iyiyim, rahatım, iyi olacağım, zamana bırakacağım Ama birtek.. Sorun şu ki; geceleri gözlerimi kapadığımda onu aklımdan çıkaramıyorum Beni kim kurtaracak, şimdi o gitti.. Sorun şu ki; bir parçam hala bazı anıları unutamıyor Ve şimdi onun ne olduğunu biliyorum, Sorun aşkın ta kendisi..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
ilk önce ailemizin çewiricisine cok ama cok sagol sen olmasan ne olcak halimiz?cok sagol cemal bu adamlar yani bsb cok ask acısı çektiler herhalde her sözde bir kalp yarası war her kelimenin içinde sanki kan aglıyorlar ben öyle hissediyorum
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bu aralar bu şarkıyı dinliyorum sürekli. şu şarkının sözlerine bak ya gel de yine piizlenme... sanırsam şarkı sözleri yönünden en iyi albümlerden biri olmuşa benziyo unbreakable
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
Nasıl oldu da bana 'sevgini bana göstermiyorsun' dedi? Çok kötü, çünkü şimdi üzgün olan benim.. Ne kadar aptalım ki herşeyin düzeleceğini düşünmüştüm, iyi olacağımı.. ben buyum yine çok saol cemal
__________________ ![]() K@yBo£DuM !Ç!nD€ D€r!N M@v! GöZ£€r!nD€ ...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |