![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sonunda benim için Shape of my heart'a rakip olabilecek bir şarkı yapmayı başardılar..Hem müthiş sözleriyle hem de insanı intihara sürükleyebilecek enfes müziği ve prodüksiyonuyla..İşte karşınızda Unmistakable.. Herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde Bugün herhangi biri olabilirsin Belki seni kalabalık bir sokakta tanıyabilirim Belki de sürpriz bir şekilde karşılaşabiliriz Hep aklımdaki 'o kişi' olacak mısın? Bir gün gelecek, hayallerimden çıkacaksın Yüz yüze geleceğiz, tam da hayal ettiğim gibi Bebeğim nasıl emin olabilirim, aradığım kişinin sen olduğuna? Ortaya çıkacak mısın?* İnsanlar diyor ki; hayatımı bir camın ardından izliyormuşum Ümitsizce bir fırsat bekliyormuşum.. Biliyorum oralarda bir yerdesin Benim için sabrediyor, beni bekliyorsun Doğru anın geldiğini nasıl anlayacağım? Ya sen zaten buradaysan ve ben bir körsem? Bir gün gelecek, hayallerimden çıkacaksın Yüz yüze geleceğiz, tam da hayal ettiğim gibi Bebeğim nasıl emin olabilirim, aradığım kişinin sen olduğuna? Ortaya çıkacak mısın? Hiç duymadığım bir şarkıyı nasıl bilebilirim? Daha bir kelime bile etmemişken sesini nasıl tanıyabilirim? Bunun nasıl biteceğini nasıl bilebilirim? Daha başlamamışken.. *: unmistakable kelimesinin türkçe karşılığı belli, aşikar gibi kelimelere tekabül ediyor ama şarkının anlamı ve daha şiirsel olması için bu şekilde tercüme ettim affınıza sığınarak..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| mükemmel sözlerr yaaa..inanılmaz bişi...ailemizin çevirmeni cemal çok teşkür..gerçektende shape of my heart ı geçecek bi şarkı ve şarkı sözü:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bu ne sürattir böyle... cemal yine iş başında her zamanki gibi
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |