![]() |
| | #58 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
![]() evet diğer çevirilerimin diğer sitelerde de yer aldığının farkındayım. hatta sadece bsb değil, diğer şarkıcı/grupların sözleri de alıntılanmış. telif hakkı gibi saçmalıklara girecek değilim tabi ki, sadece bunun sitemiz için önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. hatta kimler online listesinde görüleceği üzere her an birileri çeviriler için ziyaret halinde. bunda google amcanın da payı büyük tabi, hede hödö türkçe şarkı sözü yazıp arattığınızda ilk sıralarda çıkıyoruz, sonra da emeklerimin sömürülmesi, alıntıdır denmemesi, altında s.i.b.l.i.t'e teşekkürler denm.... neyse.. ![]() yok yok hakikaten bu benim için güzel bir şey, kimbilir belki bir gün dr. jivago gibi internet çapında ünlü bir çevirmen olurum. :fun:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hehe.. inşallah daayı ben de gördüm birden şaşırdımm.. oraya alıntıdır kardeşim yazmamak için kendimi zor tuttum, ancak sen ,benim için problem yok diyorsan, sorun yoktur bizim için de :d
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
benim burda yayınladığım şiirlerimde çalınmış millet ben yazdım diye dolanıyo etrafta neyse beyin bende alsınlar şiirleri napim:d başka koymam ama | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |